À Punt acull el lliurament de samarretes de l’Onze Ideal de les Agències Creatives a València

ExtraDigital i la cadena autonòmica reuneixen les companyies més valorades pels lectors de la publicació digital especialitzada

L'equip guanyador està integrat per Agència Kids, Cultbrand, Marta Abril Creativos, Weaddyou, Oroneta Audiovisuals, Agencia Maslow, Quois, Agenciaseo.eu, Oniria, STV Comunicación i Roas Hunter

Guanyadors de l’Onze Ideal de les Agències Creatives a València ©Miguel Lorenzo
Guanyadors de l’Onze Ideal de les Agències Creatives a València ©Miguel Lorenzo / Miguel Lorenzo
27 d'abril 2023 - 13:32

Les instal·lacions d'À Punt han sigut l'escenari triat per a celebrar el lliurament de samarretes de l’Onze Ideal de les Agències Creatives a València, una iniciativa impulsada des d’Extradigital. El mitjà digital i la cadena autonòmica han reunit els representants d'aquest Dream Team elegit amb els vots de més de 2.000 lectors de la publicació.

La Creativitat (amb majúscules) ha sigut la protagonista d'una trobada carregada de talent, que ha obert Alfred Costa, director general d'À Punt Mèdia. Costa ha transmés la seua més sincera enhorabona a les agències guanyadores i ha destacat el valor d'aquesta iniciativa com un reconeixement al treball ben fet. I és que aquest és l'objectiu dels Onzes Ideals, impulsats des de fa dos anys per ExtraDigital, no és un altre que posar en valor la labor dels diferents professionals i empreses del sector del màrqueting, la comunicació o els mitjans del territori de les seues diferents edicions. En aquesta ocasió, ha sigut el torn de les agències creatives a València.

Maslow guanya l’Onze Ideal de les Agències Creatives ©Miguel Lorenzo
Maslow guanya l’Onze Ideal de les Agències Creatives ©Miguel Lorenzo / Miguel Lorenzo

A la trobada, patrocinat per À Punt, membres de les Agències Kids, Cultbrand, Marta Abril Creativos, Weaddyou, Oroneta Audiovisuals, Agencia Maslow, Quois, Agenciaseo.eu, Oniria i STV Comunicación han desplegat tot el seu geni pel terreny de joc, com un gran equip. Això sí, incomplet, perquè altres compromisos han impedit assistir a la convocatòria a representants de Roas Hunter.

Oniria segona agència creativa ©Miguel Lorenzo
Oniria segona agència creativa ©Miguel Lorenzo / Miguel Lorenzo

L'emoció s'ha palpat en la presentació d'aquest Onze Ideal de les Agències creatives a València, en què totes s'han mostrat agraïdes i han destacat la necessitat de fomentar més trobades d'intercanvis d'experiència i reflexions sobre la creativitat valenciana. I és que l'acte, conduït pel periodista Miguel Zandundo, ha portat les agències a traure el seu costat més creatiu i divertit en una trobada marcada per l'entusiasme i l'admiració entre totes elles.

Oroneta Audiovisuals tercera agència més votada ©Miguel Lorenzo
Oroneta Audiovisuals tercera agència més votada ©Miguel Lorenzo / Miguel Lorenzo

En aquest sentit, el director d’ExtraDigital, José Antonio Ramos, ha subratllat que qui de veritat ha guanyat en l'elecció d'aquest Onze Ideal de la comunicació ha sigut la professió, a la qual s'ha donat visibilitat en una enquesta molt participativa. Per tot això, ha volgut felicitar també a tots aquells que s'han quedat fora de l'equip, “però que, amb la seua vàlua, contribueixen cada dia a fer més gran un sector tan estratègic”.

També et pot interessar

stats