‘69 raons’, totes les claus a partir d’ara també en la ràdio d’À Punt

Estudiants del campus de Gandia de la UPV analitzaran la sexualitat i afectivitat dels joves en el programa ‘Pròxima parada’.

VÍDEO | ‘69 raons’, totes les claus a partir d’ara també en la ràdio d’À Punt

À Punt reforça l’aposta transmèdia dels programes de totes les seues finestres. El programa 69 raons es va penjar primer en el web i YouTube per a després començar a emetre’s en televisió. Ara el seu contingut també es podrà seguir per la ràdio pública valenciana.

Pròxima parada tindrà, a partir del pròxim dilluns, una secció en la qual quatre alumnes de Comunicació Audiovisual de la Universitat Politècnica de València analitzaran la forma i el contingut del programa d’educació afectiva i sexual d’À Punt. L’espai radiofònic, a més, es farà des del campus de Gandia a partir de les 18:25 hores.

Amb aquesta iniciativa À Punt reforça la voluntat de donar més protagonisme a la gent jove dins els continguts de l’espai públic de comunicació en valencià. El contingut d’aquest nou espai estarà disponible a la carta juntament amb els capítols del programa de televisió en el web d’À Punt i les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar

stats