Més de 530.000 persones van veure la televisió d’À Punt l’últim dia de 2019

Destaca el creixement de l’audiència a Alacant i a Castelló.

Programa especial de cap d'any d'À Punt
Programa especial de cap d'any d'À Punt

Més de mig milió de valencians i valencianes van veure la televisió pública durant l’últim dia de l’any. En conjunt, les dades de Kantar Media indiquen que el dimarts 31 de desembre la programació de la televisió va aconseguir un 4,1% de quota enfront del 2,8% del mateix dia de l’any anterior.

El minut d’or de l’últim dia de l’any es va registrar a les 23:54 hores, amb una quota del 8,9% i 154.000 espectadors. El programa especial de les campanades, presentat per segon any consecutiu per Eugeni Alemany i Carolina Ferre, va ser el més seguit del dia, amb una quota total del 7,3%. El programa va arribar en total a 230.000 persones. À Punt va ser en el moment de les campanades la quarta televisió més vista a la Comunitat Valenciana.

En segon lloc, À Punt NTC migdia va sumar una audiència del 8,3% i 103.000 espectadors. Aquest espai informatiu va aconseguir el dia 1 de gener també un 8,5% de quota. El missatge del president de la Generalitat també va ser un dels tres programes més vistos del dia, amb un 6,3% de quota de pantalla. El 36% dels espectadors del missatge del president eren de la província d’Alacant, mentre que Castelló va aportar el 14% i València el 50% restant.

Durant l’últim dia de l’any, va créixer l’audiència de tota la Comunitat Valenciana en comparació amb el mateix dia de l’any anterior. Destaca el fort creixement d’Alacant, on la quota s’ha duplicat, i de Castelló, on ha pujat més d’un 77%.

També et pot interessar

stats