El 50 aniversari de la Lliga 70-71, per ‘La finestra esportiva’

Diumenge el valencianisme celebrarà el mig segle de la conquista del títol

À Punt oferirà un valuós documental que, amb l’ajuda dels testimonis de Forment i Pep Claramunt, repassarà totes les jornades d’aquell emocionant campionat

El 50 aniversari de la Lliga 70-71 per ‘La finestra esportiva’
El 50 aniversari de la Lliga 70-71 per ‘La finestra esportiva’ / Departament de Comunicació
15 d'abril 2021 - 11:39

El pròxim diumenge 18 d’abril es commemora el 50 aniversari del títol de Lliga que el València CF guanyà en la temporada 70-71. Amb eixe motiu, a partir de les 12:00 hores en la televisió d’À Punt, ens traslladarem a Mestalla per a recordar aquella efemèride. El programa La finestra esportiva repassarà totes i cadascuna de les jornades d’aquell campionat, que va tindre un guió i un desenllaç tan emocionant com inesperat, amb imatges d’un gran valor documental i sentimental rescatades de l’arxiu de la radiotelevisió valenciana.

Des de la mateixa sala de trofeus de l’estadi de Mestalla, Amàlia Sebastiàn presentarà aquesta edició especial de La finestra esportiva, que s’obrirà a l’evocació d’aquell títol conquistat per un equip d’amics, solidari i rocós, però no exempt de qualitat i talent.

Amàlia Sebastià tindrà els valuosos testimonis de Pep Claramunt i José Vicente Forment, dos peces clau d’aquell equip mític dirigit per Alfredo Di Estéfano. Amb ells La finestra esportiva anirà desgranant testimonis, anècdotes, vivències i gols increïbles que van fer realitat el somni d’alçar el títol de campions de Lliga 24 anys després. Va ser la Lliga de Forment i Claramunt, però també d’Abelardo, Sol, Aníbal, Antón, Paquito, Valdez i un llarg seguit d’herois, el secret dels quals va ser posar el bloc per damunt de les individualitats.

Amb l’oferiment d’aquest nou contingut en La finestra esportiva, À Punt Mèdia manté el compromís de ser el mitjà difusor dels esdeveniments esportius més importants que tenen o han tingut lloc a la Comunitat Valenciana.

El 50 aniversari de la Lliga 70-71 per ‘La finestra esportiva’
El 50 aniversari de la Lliga 70-71 per ‘La finestra esportiva’

També et pot interessar

stats