160.000 espectadors veuen per À Punt el triomf del València Basket en la Copa de la Reina

• La Copa, amb Alba Torrens i Leticia Romero, estarà en directe en els Esports del NTC Migdia a les 14:50 h

• À Punt emet hui a les 20:00 h en directe l’especial Benvingudes, campiones’ des del pavelló de la Font de Sant Lluís

À Punt retransmet aquesta vesprada les celebracions pel triomf del València Basket
À Punt retransmet aquesta vesprada les celebracions pel triomf del València Basket / València Basket
25 de març 2024 - 13:29

Un total de 160.000 espectadors veieren ahir en directe com el València Basket es proclamava campió de la Copa de la Reina a través d’À Punt, després de guanyar al Saragossa per 77 a 53. La victòria de l’equip taronja sobre el Saragossa atorgà una audiència mitjana del 4,2%, que pujà al 5,7% a les 14:00 hores. A aquesta xifra cal sumar-li les 12.000 persones que pogueren disfrutar del partit a través de la web i les apps.

La celebració de l’històric triomf del València Basket va reunir 106.000 espectadors i deixa una gran quota de pantalla del 6,5%. Per a Alfred Costa, director general d’À Punt. “la consecució de la Copa, l’únic títol nacional que li faltava al València Basket després de la Lliga i la Supercopa d’Espanya, demostra que la radiotelevisió pública fa una aposta segura pel bàsquet femení que. a poc a poc. va calant en la societat valenciana i normalitza la fortalesa de les dones en l’esport de masses”.

Les bones dades aconseguides per la prèvia, el partit i la celebració posterior van elevar l’audiència del NTC Migdia a un 11% de share a les 14:30 h, un informatiu que va obtindré en total un 9,7% d’audiència mitjana i 136.000 espectadors.

Celebracions de hui, per À Punt

Hui tindran lloc a València les celebracions oficials del títol, que es podran seguir per la radiotelevisió valenciana. Primer, a les 14:50 h, en el bloc d'Esports del NTC Migdia, rebrem la visita de l'MVP del torneig, Leticia Romero, i d'una de les millors jugadores espanyoles de la història, Alba Torrens. dos peces fonamentals en la conquista del trofeu del KO. Vindran amb la copa i el trofeu d'MVP.

De vesprada l'agenda prevista és: visita a l'Ajuntament a les 16:30 h. Seguidament aniran a la Generalitat i a les 18:00 h ofrenaran el títol a la Mare de Déu, a la basílica. Remataran la festa amb els aficionats a la Fonteta.

A les 20:00 h, À Punt retransmetrà per televisió l'especial Benvingudes, campiones, que centrarà l'atenció en la rebuda de l’afició a l'equip des del pavelló de la Fonteta. Presentarà eixe programa Samuel Borja, que estarà molt ben acompanyat amb dos llegendes taronja: Anna Gómez i Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats