El 10 de juny comencen les emissions televisives d'À Punt

La graella de programació serà completa i inclourà informatius, magazines, programes d'entretiment, animació infantil, divulgació i humor.

Compte arrere per les emissions de la televisió d'À Punt

El diumenge 10 de juny començaran les emissions regulars de la televisió d’À Punt. Aquest dia s’acabaran les proves tècniques i es desplegarà tota la programació prevista en una graella que es presentarà pròximament. La integraran informatius, magazins i programes d'entreteniment, divulgació i humor, sense oblidar l'animació infantil i els productes destinats a un públic familiar. 

L’inici de les emissions d’À Punt tanca el procés del retorn del servei públic de comunicació aprovat per les Corts Valencianes el juliol del 2016. Al mateix temps completa l’oferta de totes les finestres previstes en la plataforma d’À Punt Mèdia. Les xarxes socials, el web, la ràdio i la televisió són els diferents mitjans concebuts de manera integral i transversal.

Empar Marco, la directora general de l'SAMC, ha explicat que tant les proves tècniques d’emissió com els assajos que es fan de dins la casa estan resultant satisfactoris. “Estem preparats per a emetre en televisió com ja estem fent en la ràdio, el web i les xarxes socials. Estem resolent tots els problemes que han sorgit en els nous sistemes i iniciarem les emissions en televisió amb una graella completa, que inclourà des d’informatius fins a programes d’entreteniment, culturals i infantils. Estem il·lusionats, molt il·lusionats de presentar-nos a la societat valenciana.”

Marco ha afegit que ara el principal objectiu d’À Punt és convertir-se en uns mitjans de comunicació de referència, imprescindibles i amb bona reputació. Alhora À Punt aspira a ser l’espill que projecte valencianitat al món. Es dóna la circumstància que el 10 de juny farà exactament 70 anys de la primera emissió televisiva a Espanya. 

Pròximament es farà pública una campanya publicitària de llançament de l’espai públic de comunicació valencià

Les emissions en proves de la televisió d’À Punt van començar el 25 d’abril. La ràdio emet des de l’11 de desembre, el web des del 18 de desembre i les xarxes socials comparteixen conversa des del 13 de setembre de 2017, moment en que es va fer pública la identitat gràfica d’À Punt.

També et pot interessar

stats