‘Mítics 70’: Una vida vertiginosa en la carretera

Dijous a les 22:00 hores, penúltim capítol de la docusèrie que conta el camí a l’èxit dels artistes valencians dels anys setanta

Joan Baptista Humet
Joan Baptista Humet / Departament de Comunicació
20 de març 2024 - 14:12

En el capítol de Mítics 70 d’aquesta setmana ens acostarem a les jornades esgotadores de Bruno Lomas, Nino Bravo, Camilo Sesto, Juan Bau i Juan Camacho

Viatges interminables, concerts, presentacions i més viatges per les deficients carreteres d’aquells anys. Milers de quilòmetres en cotxes, conduïts moltes vegades pels artistes mateixos, per carreteres nacionals i secundàries. 

Una carrera contrarellotge que en moltes ocasions acabaren en accidents fatals que truncaren la vida d’alguns dels ídols, com va ser el cas de Nino Bravo, Juan Camacho i anys més tard de Bruno Lomas.

Juan Bau recorda com era el seu dia a dia en aquell moment: “Viatjàvem molt, d’una manera molt desordenada, fèiem quilòmetres i quilòmetres i ens jugaven la vida. Alguns dels meus companys la van perdre, jo vaig tindre sort. Però, tots tinguérem accidents.”

A més, Mítics 70 ens acosta les figures de les dones cantants de l'època, com ara les valencianes Elvira Ponce, Tina i Tesa, Maria del Carme Girau, Rosita Amores o Adriángela. Mítics 70 també s’aproximarà a la nova cançó, que va aparéixer en la transició, en la figura del valencià Joan Baptista Humet.

També et pot interessar

stats