‘L’Alqueria Blanca’ torna a les nits de diumenge

En el capítol doble de diumenge, Carme tracta d’aguantar la pressió, mentre que Blanca està molt preocupada per les amenaces que ha rebut el seu fill, Xav

Carme (Rosanna Espinós) i Blanca (Carme Juan)
Carme (Rosanna Espinós) i Blanca (Carme Juan) / Departament de Comunicació
19 d'abril 2024 - 10:38

L’Alqueria Blanca, la sèrie més estimada per l’audiència torna a la nit dels diumenges. En la pròxima entrega sembla que el famós director de cinema Luis García Berlanga té previst visitar el poble.

Tot i que algunes veïnes estan més preocupades per altres qüestions. Carme, que ha cuidat Clara i que ara ajuda Ramon a superar la pèrdua de la seua estimada, ha trobat l’amor amb Blanca. Però es tracta d’un amor prohibit per a la mentalitat de l’època, ja que alguns veïns no entenen que dues dones puguen enamorar-se. A més d’això, per culpa d’un bes, un jutge intenta tancar-les a les dues a la presó. Aquesta setmana, la pressió sobre elles, en especial sobre Carme, farà molt difícil la convivència. Per sort, les dues tenen amics i amigues que els fan costat.

D’altra banda, Blanca està molt preocupada pel seu fill i per la relació de Xavi amb Isabel. Ha trobat un anònim amenaçant a la jaqueta del pilotari, suposadament enviada per l’exnóvio violent d’Isabel, i Blanca vol parlar seriosament amb el seu fill. Casualment, ell també vol parlar amb sa mare pel tema de què tot el poble parla: la seua aventura amb Carme.

Alié a tot això, Sento ja té prou aguantant el constipat que va agarrar després de fer de model d’Empar, d’una banda i, de l’altra, preparant un nou concurs radiofònic: “Una endevinalla per al millor”. Per si fora poc, ha d’aguantar Tonet, que està encabotat a fer alguna cosa per a l’arribada imminent al poble del gran director de cine Luis García Berlanga.

Però serà cert que Berlanga està a punt de visitar L’Alqueria Blanca? Com quedarà Sento amb el nou concurs? I amb el constipat? Es compliran les amenaces contra Xavi? I Carme i Blanca, podran superar la pressió que part del poble i la justícia exerceixen sobre elles?

Aquestes preguntes tindran resposta en L’Alqueria Blanca, diumenge a les 22:00 h i tots els capítols i material extra de la sèrie al web de la sèrie

També et pot interessar

stats