L’alegria del retrobament amb L’Alqueria Blanca i la tristesa per la mort de Clara

Ramón (Alejandro Tous) afonat després de la mort de Clara
Ramón (Alejandro Tous) afonat després de la mort de Clara / Departament de Comunicació
12 de febrer 2024 - 13:01

L’alegria de tornar a trobar-nos amb els amics i amigues de L’Alqueria Blanca contrasta amb dos fets que han ocorregut els últims dies. El primer i més dolorós és la mort de Clara. Un final que tots sabien que havia de passar més prompte o més tard i que ha sumit el poble en la consternació i a Ramon, el marit i company de Clara, en la més absoluta desesperació.

De res li serveixen el condol dels veïns i veïnes que s’acosten al vetlatori: Ramon és un home afonat que haurà de lluitar contra el record i complir amb les últimes voluntats de la seua estimada.

L’altre fet negatiu que s’ha produït és la detenció de Blanca i Carme arran la denúncia de les germanes Matoses per l’incident del bes a la botiga de Blanca, que ella va justificar com l’assaig d’una escena per a una pel·lícula. Robert haurà de posar-se mans en l’obra per aconseguir l’alliberament de les dues dones, a les quals podrien condemnar per la temuda llei de perillositat i rehabilitació social.

D’altra banda, dues dones retornen al poble. Una és la doctora Miralles, l’exdona del malvat Narcís Boira, que s’incorpora a la consulta mèdica per a ajudar Marta; i Mireia, la no nóvia de Tonet, cansada de bambar pel món, ve amb una proposta per al nostre cap d’alguatzils favorit.

Què voldrà proposar Mireia al bo de Tonet? Serà només per a exercir de metgessa, que ha tornat la doctora Miralles al poble? Aconseguirà Robert traure Blanca i Carme del calabós? I Ramon, com podrà superar l’intens dolor per la mort de Clara?

Tot açò i molt més, en la pròxima entrega de L’Alqueria Blanca, el dimarts 13 a partir de les 10 de la nit, i a la carta en

 https://www.apuntmedia.es/series/alqueria-blanca/

També et pot interessar

stats