El Consell Rector proposa Alfred Costa com a director general d’À Punt Mèdia

Alfred Costa
Alfred Costa / Departament de Comunicació
25 de gener 2023 - 10:59

El ple del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha decidit proposar Alfred Costa com a director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

El màxim òrgan de govern de la CVMC ha decidit que Alfred Costa ocupe la direcció general d’À Punt Mèdia durant tres anys més, després de ser la candidatura que més puntuació ha obtingut en el concurs públic.

Costa haurà de comparéixer davant de la comissió de radiotelevisió valenciana i l’espai audiovisual de les Corts, que és l’encarregada de valorar la idoneïtat per al càrrec del candidat. La concessió de la idoneïtat per part de la comissió parlamentària, segons la llei de creació, necessita de majoria absoluta.

Una vegada rebuda la conformitat, el Consell Rector formalitzarà el nomenament del director general de l’SAMC per a un període de tres anys.

Costa ha exercit de director general d’À Punt Mèdia des del 9 de març del 2020.

El director general té la condició de personal laboral d’alta direcció i dedicació exclusiva, és a dir, el seu exercici és incompatible amb l’exercici de qualsevol altre càrrec públic o activitat retribuïda.

També et pot interessar

stats