Gràcies a la fotografia, Daniel pot quedar en llibertat i Sento caure malalt

Avanç del capítol de L’Alqueria Blanca de demà dimarts a les 22:00 hores

Empar (Elisa Lledó) practica fotografia amb Sento
Empar (Elisa Lledó) practica fotografia amb Sento
01 d'abril 2024 - 11:00

Aquesta setmana en L’Alqueria Blanca les qüestions relacionades amb la fotografia tindran un protagonisme especial. D’una banda, estan a punt d’arribar les fotos que va fer Fèlix a l’empresa Botella e Hijos d’Alacant amb el boli-càmera de Tonet. Si les fotos han eixit com esperaven, podrien demostrar que Daniel és innocent del delicte d’evasió de capitals a Gibraltar i quedar en llibertat. Marta s’alegrarà amb la notícia, però Fèlix tractarà d'amagar que ell és l’autor de les possibles proves.

La càmera d’Empar també serà protagonista. Empar finalment ha aconseguit que Sento faça de model per a uns retrats artístics, és a dir, amb poca roba i fent postures clàssiques. Com a pràctica fotogràfica està prou bé, però amb el fred que fa al poble, Sento s’arrisca a agafar un fort constipat que li pot impedir fer la retransmissió radiofònica simulada del partit de tornada entre l’Hèrcules i el València CF.

Júlia ja ha aconseguit la documentació de la productora de Berlanga per a presentar-la al jutge i que deixe en pau Blanca i Carme. Ramon també ha acabat d’escriure l’escena exculpatòria. Amb tot, Robert anirà al jutjat, però no sabem si tornarà amb l’arxivament del cas o amb noves exigències del jutge retrògrad que els ha tocat.

Exigirà el jutge més proves per exculpar Blanca i Carme? Eixiran bé les fotos artístiques d’Empar a Sento? I les que Fèlix va fer a Alacant, serviran com a prova per tal que Daniel isca de la presó?

Les respostes a aquestes i altres qüestions estan en el pròxim capítol doble de L’Alqueria Blanca. Dimarts, 2 d’abril, a partir de les 22:00 h i a la carta.

També et pot interessar

stats