La gala dels Premis de l’Associació d’Actors i Actrius, en directe per À Punt

Des del Teatre Principal de València es retransmetrà el lliurament de premis de l’AAPV 

L'actriu Pilar Martínez rebrà el Premi d'Honor Narcís 2024 i Assitej, el premi Taules 2024 per la seua tasca en favor del teatre per a la infància i la joventut

Pilar Martínez, Premi Premi d'Honor Narcís 2024
Pilar Martínez, Premi Premi d'Honor Narcís 2024
03 de juny 2024 - 14:58

Un any més, À Punt retransmet en directe la gala de les actrius i actors valencians organitzada per l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV).

En la gala, l’actriu Pilar Martínez arreplegarà el Premi d'Honor Narcís 2024 com a reconeixement de la seua trajectòria interpretativa. L’actriu també està nominada als Premis AAPV a millor interpretació femenina de teatre per l’obra Perquè t'estime, que si no... dirigida per Carles Alberola, i a millor interpretació femenina de doblatge per El club de la cuina.

El premi Taules 2024 és per a Assitej Espanya, associació cultural sense ànim de lucre l’objectiu de la qual és promoure el desenvolupament del teatre per a la infantesa i la joventut a Espanya. L’AAPV reconeix amb este guardó la tasca de l’entitat en el foment dels estudis, investigacions, cursos, tallers i jornades a favor del teatre per a la infantesa i la joventut.

A més, durant la gala es lliuraran els guardons a les millors interpretacions masculina i femenina de teatre, doblatge i audiovisual.

En total, més de quaranta actors i actrius participaran en un esdeveniment que comptarà amb presències tan destacades com les de Pilar Almeria, Pep Sellés, Marina Alegre, Mauro Cervera, Ricardo Saiz, Estela Martínez, Maria Almudéver i Empar Ferrer. A més, la gala gaudirà de les actuacions musicals en directe de Neus Alborch, Victoria Mínguez i el duo de María José Peris i Juan Benavent. També actuarà Candela Mora amb Truman Fernández a la guitarra.

 

També et pot interessar

stats