‘Fas festa’ canvia de dia d’emissió i es trasllada a la nit de dimarts

L’espai connectarà en directe amb l’Entrada cristiana dels Moros i Cristians de la Vila Joiosa

L’actriu Sandra Cervera acompanya al plató a Ferran Cano en el recorregut més festiu de la televisió valenciana

Fas festa canvia de dia
Fas festa canvia de dia / Departament de Comunicació
20 de juliol 2023 - 17:22

A partir del pròxim dimarts, 25 de juliol, el programa Fas festa s’emetrà els dimarts a les 22:00 hores. Dimarts, el presentador Ferran Cano estarà acompanyat al plató per l’actriu valenciana, Sandra Cervera.

A més, el programa estarà en directe a l’Entrada cristiana dels Moros i Cristians de la Vila Joiosa, unes festes declarades d’interés turístic internacional. L’espai farà un recorregut per les celebracions d’aquesta setmana. En concret, la reportera Berta Báidez es banya de valent al Xupinàs i a la Xopada de Sagunt, gaudeix de la cavalcada de la Ceràmica de Manises i mostra l’ofrena a Nostra Senyora del Carme Coronada en les Fogueres de Sant Vicent del Raspeig.

Fas festa
Fas festa / Departament de Comunicació

Un altre dels festa-reporters, Carles Navarro, estarà a la desfilada de carrosses de Dénia, celebrarà el Dia del Pardal d’Oriola, soparà putxero amb els Moros i Cristians d’OIiva i viatja fins a Moncofa per a participar en el desembarcament de la seua patrona.

I, finalment, Rosa Porta se’n va a gaudir de la festa amb els devots de la Mare de Déu del Carme del Grau de Castelló, tria el raïm de la santa de Novelda i ens mostra la dansà del Fadrí de Callosa d’en Sarrià.

També et pot interessar

stats