Estrena de la nova temporada de ‘L’Alqueria Blanca’

Dissabte a partir de les 22:00 hores À Punt ha preparat una marató amb els últims capítols de la temporada anterior de la sèrie

Carmen i Blanca detingudes
Carmen i Blanca detingudes / Departament de Comunicació
09 de febrer 2024 - 10:59

Aquest dissabte 10 de febrer a partir de les 22:00 hores, els fans de L’Alqueria Blanca podran gaudir d’un repàs dels últims capítols emesos de l’última temporada. Un aperitiu per a fer boca de cara a l’estrena dels nous capítols de la sèrie el proper dimarts, 13 de febrer.

Recordarem com Carme i Blanca hagueren d’enfrontar-se al xafardeig sobre el bes que es feren a la botiga i que escamparen les Matoses per tot el poble. Una situació que va sorprendre molta gent, fins i tot els més pròxims, i que posa de manifest els prejuís de l’època. Aquest gest que acabarà amb la detenció de les dues dones per la Guàrdia Civil.

Mentrestant, la tristor s’escampa per l’Alqueria Blanca per l’agreujament de Clara, que arriba als dies finals acompanyada de Ramon, que pot acomiadar-la com ella desitja. La ràdio de Sento i la retransmissió, un poquet tramposa, d’un important partit de futbol dona alegria als veïns i veïnes del poble.

Així les coses, la setmana que ve arriben els nous capítols de L’Alqueria Blanca, ara amb emissió de doble capítol cada dimarts.

També et pot interessar

stats