Elena Vilanova, nova directora de Continguts i Programació d’À Punt

La nova directora de continguts i programació substitueix César Martí al capdavant del departament de Continguts de la cadena

Elena Vilanova, nova directora de Continguts i Programació
Elena Vilanova, nova directora de Continguts i Programació / Departament de Comunicació
15 de febrer 2024 - 18:27

Elena Vilanova és des de hui la nova directora de Continguts i Programació d’À Punt, després d’haver superat el procés de selecció convocat per la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

Amb una trajectòria de més de vint anys en el sector audiovisual, Vilanova ocupava des del 2017 la subdirecció de Programació en la cadena pública valenciana, on s’ha fet càrrec de la planificació de l’emissió, les compres alienes i el doblatge al valencià dels continguts, les autopromocions i l’accessibilitat del canal.

Abans d’entrar a formar part de l’equip d’À Punt, Elena Vilanova ha treballat en diverses empreses privades i ha estat al capdavant de la producció de documentals, curtmetratges, espots de publicitat i programes i sèries d’èxit com ara Socarrats, Autoindefinits, Maniàtics, Unió Musical Da Capo i un llarg etc.

La nova directora de continguts i programació substitueix César Martí al capdavant del departament de Continguts de la cadena

També et pot interessar

stats