Dues dones tornen a ‘L’Alqueria Blanca’ i Tonet ha de prendre una gran decisió

Elena, la metgessa, i Júlia, neboda de don Cipriano, apareixen aquesta setmana al poble

Marta (Raquel Rubiano) i Elena (Sara Vallés) en una imatge de L'Alqueria Blanca
Marta (Raquel Rubiano) i Elena (Sara Vallés) en una imatge de L'Alqueria Blanca / Departament de Comunicació
19 de febrer 2024 - 11:39

Aquesta setmana assistim al retrobament de la doctora Elena Miralles amb els vells amics i amigues de L’Alqueria Blanca i amb Marta, a qui ajuda al dispensari mèdic.

Elena va ser en el passat la metgessa de L’Alqueria Blanca i la dona del pitjor alcalde que ha tingut el poble, el difunt Narcís Boira. A més, Elena va estar molt unida a Robert, motiu pel qual Narcís odiava el menor dels Pedreguer, però aquest és un altre tema, o no.

Una altra dona que ja coneixem arriba al poble. Es tracta de Júlia, la neboda de don Cipriano, que, per motius polítics, hagué de deixar el poble i que ara es dedica al cinema com a ajudant, ni més ni menys, que de Berlanga.

Dues que hi tornen i una que prompte en marxarà. Mireia s’ha proposat anar a viure a una comuna a Califòrnia i vol que Tonet l’acompanye per a continuar fluint junts. No sabem quina decisió prendrà Tonet, i menys ara, que es prepara per a convertir-se en detectiu.

Felix no és detectiu i ja en té prou amb els problemes del celler Sanchis i en la dificultat d’haver de decidir si accepta unes altres ofertes laborals. Tot i això, potser necessite mètodes detectivescs per a investigar certes qüestions que descobrirem al llarg del capítol.

Per acabar, Blanca i Carme tracten de tornar a la normalitat després del seu pas pel calabós per la denúncia de les germanes Matoses, però no els resultarà senzill. Part del poble no accepta el seu presumpte comportament inapropiat i encara pesa sobre elles l’amenaça d’un juí.

Acabarà d’una vegada el maltractament psicològic que estan patint Blanca i Carme? Decidirà Tonet marxar a Califòrnia o preferirà exercir de detectiu ací i ajudar Fèlix en la seua investigació? Per què ha tornat Júlia al poble? I Elena, hi ha vingut a treballar o a retrobar-se amb el passat? 

Dimarts, 20 de febrer, a partir de les 22:00 h, no es poden perdre el pròxim capítol doble de L’Alqueria Blanca. Tots els capítols, també en el web.

També et pot interessar

stats