DJ Butoni presenta la nova cançó 'Hui Reciclem!'

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Reciclatge, DJ Butoni presenta “Hui reciclem!”, una paròdia del hit “Hui la liem!” d’Auxili, acompanyat pels cantants del grup, Marc Andrés i Esteve Tortosa.

DJ Butoni acompanyat pels cantants del grup Auxili, Marc Andrés i Esteve Tortosa
DJ Butoni acompanyat pels cantants del grup Auxili, Marc Andrés i Esteve Tortosa
17 de maig 2024 - 13:17

DJ Butoni presenta “Hui reciclem!”, una paròdia del hit “Hui la liem!” d’Auxili, acompanyat pels cantants del grup, Marc Andrés i Esteve Tortosa, amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Reciclatge,

La més canalla de Les Feretes i la banda del presentador de FesTalent volen conscienciar tota la colla de la importància que té per al medi ambient dur a terme una acció tan senzilla com reciclar, perquè ja ho diu la lletra d’esta nova cançó: “reciclar està de moda!” 

Els tres artistes volen contribuir a la causa al seu estil: a ritme de reggae amb tocs de ska i rap, amb un tema que ens recorda que reciclar és una tasca que cal fer tot l’any. D’esta manera, estalviem matèries primeres, energia i aigua i ajudem a reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle. 

Mentre canten i ballen ens donen una guia de reciclatge explicant a quin contenidor va cada residu, perquè, com diu Butoni, “reciclar és bé” i no es poden malbaratar els recursos naturals. I reivindiquen una “ecoparty en prime time!” per a tots i a tothora, perquè reciclar és divertit.   

“Hui reciclem!” se suma a més temes ja parodiats per DJ Butoni i que triomfen en totes les festes de La Colla, i els podeu escoltar i veure en el web i el canal de YouTube. Segur que “Hui reciclem!” també es converteix en un gran èxit i un himne del consum responsable i la cura del medi ambient. 

També et pot interessar

stats