Diumenge, en L’Alqueria Blanca, Sento està molt enfeinat per la imminent arribada de Berlanga

A Sento se li acumula la faena per la imminent arribada de Berlanga al poble i Xavi pateix preparant la partida amb Eusebio

Tonet i Sento al bar de L'Alqueria Blanca
Tonet i Sento al bar de L'Alqueria Blanca / Departament de Comunicació
26 d'abril 2024 - 10:30

En la pròxima entrega, les alarmes es disparen al bar de L’Alqueria Blanca davant de l’arribada imminent de Luis García Berlanga al poble. Sento i Tonet volen preparar una benvinguda al famós director de cine amb les coses que més agraden als valencians de la capital. Però veurem si tindran temps per a preparar-ho tot: paella, banda de música, falleres i fallers... A més, els responsables del celler volen fer un tast del nou vi precisament la mateixa vesprada i al bar. Per a arribar a tot, necessiten tota l'ajuda possible d’Empar i de Xavi, encara que el fill de Blanca no està per a fer molts esforços. L’agressió que acaba de patir per part d’uns desconeguts el té baldat, una qüestió que pot dificultar l’entrenament de cara a la partida prevista amb el gran pilotari Eusebio de Riola.

D'altra banda, Blanca ja està preparant-se per al rodatge de l’escena que pot exculpar-la davant del jutge i pensant amb Carme alternatives per a no acabar a la presó pel bes que es donaren en públic.

Marta està molt il·lusionada perquè la posada en llibertat de Daniel sembla imminent, encara que, quan parla amb Fèlix, no està segura d’haver superat l’atracció que sent per ell. És la mateixa atracció que Carmina comença a sentir per Ramon i la que Robert ja fa temps que sent per Raquel.

S’aclarirà el laberint de passions que algunes persones de l’Alqueria Blanca viuen? O encara es pot complicar més la cosa? Aconseguirà Xavi arribar en bones condicions a la partida amb Eusebio o se suspendrà la partida? I què passarà amb la benvinguda que Sento i Tonet preparen per a Berlanga?

El pròxim diumenge, 28 d’abril, eixirem de dubtes. A partir de les 22:00 hores, tenim una nova cita amb L’Alqueria Blanca i a la carta.

També et pot interessar

stats