Dijous a la nit últim capítol de ‘Mítics 70’

“La vida és fràgil” és el títol de l’última entrega de la docusèrie sobre els llegendaris artistes valencians, que tracta de com el que tant havia costar de guanyar, es podia perdre en un instant

Els protagonistes de Mítics 70
Els protagonistes de Mítics 70 / Departament de Comunicació
03 d'abril 2024 - 12:46

L’últim capítol de Mítics 70, amb el títol “La vida és fràgil”, indaga en la mort de Nino Bravo. Tenia 28 anys el dia en què va tindre el brutal accident a la carretera, camí de Madrid. La tràgica mort de Nino Bravo, que ja era un ídol a Espanya i Amèrica, va commocionar tot el país. El cantant va influir en el futur de l’escena musical valenciana i nacional.

Mítics 70 mostra les imatges de l’informatiu de l’època amb la notícia de la mort de Nino i el multitudinari soterrar. A més, escoltarem les reaccions dels amics i companys que viatjaven amb ell el dia de l’accident.

A més, en l’ultima entrega de la primera temporada, la sèrie s’acosta a la coneguda com a “escola valenciana” i la influència que va tindre en el panorama musical. L’impressionant llegat de Nino Bravo, de la seua veu i de les seues cançons, ha arribat fins a l’actualitat. Artistes de tot el món han fet versions dels seus clàssics. També assistirem a actuacions històriques de Bruno Lomas, Camilo Sesto i el mateix Nino Bravo. 

D’altra banda, també es parla de la mort de Bruno Lomas, conegut com l’Elvis espanyol, de Juan Camacho i de l’evolució de Camilo Sesto fins als últims anys, on es va fer popular amb el “Mola mazo”.

Per últim, Juan Bau, l’únic de tots els cantants protagonistes de la sèrie que viu en l’actualitat, tancarà la sèrie. Juan Bau ens parlarà de la seua història i de l’herència que queda d’aquella època en els nostres dies.

Demà dijous, a les 22:00 l’últim capítol de Mítics 70 i tota la sèrie també està disponible a la carta

També et pot interessar

stats