El desenllaç de ‘L’Alqueria Blanca’, diumenge a la nit

En l’últim capítol de la temporada, Blanca s’enfronta al seu destí. Els nervis del rodatge provoquen moltes emocions en els personatges

En acabar el capítol de L’Alqueria Blanca, el documental Montesinos, les altres cares del mite, fa un recorregut per la trajectòria del dissenyador Francis Montesinos

Blanca s’enfronta al seu destí en l'últim capítol de la temporada
Blanca s’enfronta al seu destí en l'últim capítol de la temporada / Departament de Comunicació
17 de maig 2024 - 09:49

En l’últim capítol de la temporada, Blanca és el centre de totes les mirades. Tot està preparat per a rodar l’escena amb José Luis López Vázquez, que ja està a l’Alqueria Blanca gràcies a Berlanga.

Blanca està molt alterada, no sols pels nervis del rodatge, sinó també perquè no sap si tot l’esforç que fan serà suficient per a evitar la condemna d’un jutge venjatiu. Naturalment, tots li fan costat. El primer, el seu fill Xavi, una vegada aclarits els malentesos entre els dos dels últims dies. També té el suport del seu advocat, Robert; de l’alcaldessa, Raquel; i de les amigues com Empar, que no la jutja pel seu amor envers Carme; i Marta que, en arribar de Gibraltar amb Daniel, es bolca a donar-li suport.

D'altra banda, mig poble s’ha implicat en el rodatge. El mateix Sento, que participa com a actor revelació en l’escena; Ramon, que ha fet el guió; Carmina, que s’encarrega de la direcció d’actors; Empar, que pentina als artistes, i naturalment el cap d’agutzils, Tonet. Tot està preparat, però segur que algun imprevist complicarà les coses.

Serà suficient el rodatge de l’escena per a justificar-se davant el jutge? Serà Sento el pròxim protagonista d’una pel·lícula de Berlanga? I Raquel, Robert, Ramon, Carmina, Marta, Fèlix i la resta trobaran l’amor i la companyia que tant desitgen? L’últim capítol de la temporada donarà resposta a estes preguntes. Serà el diumenge 19 de maig a les 22:00 hores.

I, en acabar el capítol de l’Alqueria Blanca, s’emet Montesinos, les altres cares del mite, un documental dirigit per Laura Grande en què participa À Punt, que fa un recorregut pels 50 anys de professió del dissenyador valencià. Francis Montesinos obre les portes de sa casa a Llíria (Camp de Túria).

Nacho Duato, Paola Dominguín, Valentín Herraiz i Chimo Bayo seran algunes de les persones que ajuden a comprendre com ha sigut el camí cap a l’èxit d’este valencià universal.

També et pot interessar

stats