Els magazins ‘Pròxima parada’ i ‘Podríem fer-ho millor’ s’emetran en directe des de la Fira del Llibre

Les Feretes de La Colla d’À Punt participen amb un espectacle d’animació a la lectura destinat al públic infantil

Juan Pedro Font de Mora, Mar Iglesias, Alfred Costa i Paloma Gandia
Juan Pedro Font de Mora, Mar Iglesias, Alfred Costa i Paloma Gandia (d'esquerra a dreta)
07 d'octubre 2021 - 11:09

À Punt Mèdia s’implica en la promoció de la Fira del Llibre i serà el mitjà oficial de la 56a edició de la Fira del Llibre que tindrà lloc del 14 al 24 d’octubre als jardins de Vivers de València.

La plataforma de mitjans públics difondrà totes les activitats relacionades amb la Fira del Llibre, donant suport, d’aquesta manera, al llibrers i al sector editorial. “Volem contribuir a l’èxit d’esta convocatòria especial, i ho fem comprometent-nos com a mitjà de comunicació oficial de la Fira del Llibre de València en les dues pròximes edicions”, ha explicat el director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa.

Tant els informatius com els magazins dedicaran espais per a parlar de l’actualitat cultural relacionada amb aquesta edició de la Fira del Llibre, parant especial atenció en el sector editorial i en els autors de la Comunitat Valenciana.

“À Punt Mèdia s’involucra a fons en la cobertura de l’agenda diària de la Fira i dels nombrosos actes de promoció del sector editorial valencià”, ha afegit Alfred Costa. “Estarem físicament als jardins de Vivers per a portar a cada casa la gran festa anual de la lectura”, ha conclòs.

De fet, el 14 d’octubre, Susanna Lliberós i l’equip del magazín Pròxima parada es traslladaran als jardins de Vivers per a realitzar el programa en directe. I el dissabte, 16 d’octubre, el programa Podríem fer-ho millor amb Maria Juan al capdavant oferirà quatre hores de directe matinal des de la mateixa fira.

La Colla d’À Punt també hi participa, el diumenge 17 d’octubre, amb un espectacle d’animació a la lectura per al públic infantil oferit per Les Feretes.

El president del Gremi de Llibrers de València, Juan Pedro Font de Mora, ha destacat que el conveni amb À Punt és importantíssim per al sector “perquè donarà visibilitat a la Fira del Llibre a tota la Comunitat Valenciana”. 

També et pot interessar

stats