Els espectadors decidiran el Premi À Punt del Públic de la Mostra de València

À Punt, mitjà oficial del certamen, informarà de les activitats de la 37a edició de Mostra de València-Cinema del Mediterrani 

Alfred Costa, director general d'À Punt, Gloria Tello, presidenta de Mostra de València i Iniciatives Audiovisuals, i Mar Iglesias, presidenta de la CVMC.
Alfred Costa, director general d'À Punt, Gloria Tello, presidenta de Mostra de València i Iniciatives Audiovisuals, i Mar Iglesias, presidenta de la CVMC. / À Punt
18 de maig 2022 - 17:50

À Punt Mèdia i el Festival Mostra de València. Cinema del Mediterrani renoven el conveni de col·laboració per cinquè any consecutiu.

La 37a edició de Mostra de València-Cinema del Mediterrani tindrà lloc del 20 al 30 d'octubre de 2022 i À Punt torna a ser mitjà oficial i totes les finestres dels mitjans públics informaran de manera diària de les activitats relacionades amb el festival.

La presidenta de Mostra de València i Iniciatives Audiovisuals, Gloria Tello, ha assenyalat que “des de la recuperació de la Mostra de València el 2018 per la corporació municipal, hem comptat amb la col·laboració estratègica de la plataforma pública valenciana per tal d’amplificar la proposta del festival d’acostar el millor cinema actual de la Mediterrània a la ciutadania valenciana”. Per a Tello, “es tracta d’una col·laboració natural entre el principal festival de cine de València i el mitjà autonòmic, per a arribar a tots els públics i impulsar de manera contundent la cultura i el cinema al nostre territori”.

Un dels objectius prioritaris d’À Punt és contribuir a la promoció del sector audiovisual. El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha destacat que “per cinqué any consecutiu, renovem el suport a la Mostra de Cine del Mediterrani, un dels esdeveniments més importants del calendari de l’audiovisual a la Comunitat Valenciana”.

À Punt Media atorga el Premi del Públic, per segon any, a la pel·lícula més votada pels espectadors d’entre totes les pel·lícules de la Secció Informativa i es compromet a adquirir dels drets d’emissió de la pel·lícula guardonada. “El fet que el Premi del públic porte el nom d’À Punt ens satisfà especialment, perquè subratlla el nostre compromís en la difusió social de l’obra cinematogràfica“, ha subratllat Costa.

La participació de la plataforma de mitjans públics en la mostra també suposa, com en edicions anteriors, l’estrena de pel·lícules produïdes per À Punt i la participació en debats i taules rodones.

A més, durant el període de celebració de la Mostra de València, el web www.apuntmedia.es obrirà un microlloc específic connectat al web oficial del festival. 

També et pot interessar

stats