À Punt i Redit firmen un conveni de col·laboració per a visibilitzar la innovació a la Comunitat Valenciana

La radiotelevisió pública valenciana promocionarà els principals esdeveniments de la Xarxa d’Instituts Tecnològics al voltant del seu 20é aniversari

Redit i À Punt treballaran conjuntament en la creació i la difusió de la innovació empresarial relacionades amb els objectius consensuats en els pròxims dos anys.
21 de juliol 2021 - 13:45

À Punt i Redit han firmat aquest dimecres un conveni per a col·laborar en iniciatives conjuntes destinades a donar visibilitat a la funció del desenvolupament i la innovació en els sectors industrials que conformen la base de l’economia de la Comunitat Valenciana.

Els diferents programes d’À Punt Mèdia realitzaran una cobertura i difusió de les investigacions i projectes innovadors que es generen als instituts que conformen l’associació i es destacaran també els casos d’èxit que s’originen en aquest sector. Es prestarà especial atenció al vinté aniversari de l’associació.

“Amb aquest conveni –ha declarat el director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa– la radiotelevisió pública valenciana farà d’altaveu, a través de les seues plataformes, de l’enorme treball d’innovació que la Xarxa d’Instituts Tecnològics està realitzant per a atendre les necessitats de les empreses valencianes”.

La Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (Redit) és una associació privada sense ànim de lucre que integra i representa els onze centres tecnològics del territori. Aquest model té com a finalitat el foment i el desenvolupament de la investigació científica, lligada a la innovació empresarial, la societat de la informació i la protecció del medi ambient. Aquest model de suport a la innovació empresarial és el més adaptat al teixit industrial de la Comunitat Valenciana en sectors com el moble, el plàstic, la biomecànica, el joguet, el tèxtil, la ceràmica i la logística, entre altres.

El director general de Redit, Gonzalo Belenguer, ha mostrat la seua satisfacció per la signatura d'aquest conveni “que servirà per a difondre, en un dels mitjans amb més repercussió de la Comunitat Valenciana, l'activitat innovadora que realitzem, tant des de la Xarxa com des dels nostres onze instituts tecnològics associats”.

A més, ha destacat que “som la principal xarxa espanyola de suport a la innovació en les pimes, amb més de 1.000 projectes d'R+D+i anuals i col·laboració amb 14.000 empreses, i és molt important que la societat conega els nostres treballs que contribueixen a la competitivitat del nostre teixit empresarial i al benestar dels ciutadans”.

Redit i À Punt treballaran conjuntament en la creació i la difusió de la innovació empresarial relacionades amb els objectius consensuats en els pròxims dos anys.

També et pot interessar

stats