À Punt patrocina el premi al millor projecte en DocsLab

DocsLab-À Punt és el taller de desenvolupament de projectes de no-ficció de DocsValència

5é festival internacional de cinema documental
5é festival internacional de cinema documental / Departament de Comunicació
28 d'octubre 2021 - 13:42

Els mitjans públics col·laboren amb l’Espai de No-Ficció DocsValència, organitzadors del Festival Internacional de Cine Documental DocsValència.

DocsValència és un festival amb dos vessants. D’una banda, a partir de hui i fins al 6 de novembre, s’hi exhibiran els 27 documentals seleccionats. D’altra banda, el DocsLab-À Punt és el laboratori del projectes que ofereix el festival, “un espai de formació, indústria i internacionalització, amb l’objectiu de vincular cada vegada més especialistes nacionals i internacionals amb els cineastes de la Comunitat Valenciana”, ha explicat Nacho Navarro, codirector del festival.

“El suport d’À Punt Mèdia com a mitjà oficial del festival DocsValència s’emmarca en la nostra política de foment a la producció audiovisual, i especialment de la promoció de nous talents”, ha declarat el director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa.

“Esta trobada del sector ja forma part del circuit que estem construint per a descobrir i ajudar professionals emergents de l’audiovisual”, ha afegit, “i que inclou també el pitching universitats valencianes/sector audiovisual que selecciona un dels projectes participants en el DocsLab.” 

À Punt s’implica a fons en la promoció de l’audiovisual, és el mitjà oficial de DocsValència i patrocina en DocsLab. Un total de 10 dels 41 projectes que s’hi van inscriure s’han seleccionat per a participar de manera presencial en aquest taller que busca “generar dinàmiques al voltant dels processos creatius i vies de finançament dels futurs documentals”, ha assenyalat Navarro. A més a més, dos dels projectes seleccionats provenen de l’alumnat universitari. El primer, Yo migrant, ha estat escollit entre els que es presentaren al Talent Audiovisual Universitari, Pitching Universitats Valencianes-Sector Audiovisual, que impulsa À Punt. El segon, La última isla, sorgeix de l’Aula de Cinema de la Universitat De València.

Nacho Navarro ha remarcat que “À Punt atorgarà a la persona guanyadora el premi al desenvolupament de projecte, amb una quantia de 5.000 euros, cosa que demostra la seua aposta per l’audiovisual valencià”.

També et pot interessar

stats