À Punt, mitjà oficial de l’esdeveniment d’innovació de la UJI que reuneix experts d’empreses líders d’àmbit mundial

Innovatossals consta de dues jornades virtuals: el 19 i el 26 d’octubre.

Cartell d'Innovatossals 2021
Cartell d'Innovatossals 2021
16 d'octubre 2021 - 12:47

La radiotelevisió pública valenciana ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació General de la Universitat Jaume I, l’entitat gestora d’Espaitec (el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló), per a promocionar la segona edició d'Innovatossals (Innovant amb Tombatossals). Es tracta d’un esdeveniment que forma part del programa de creixement i acceleració empresarial de la província de Castelló, Castellon Global Program, cofinançat amb la Diputació de Castelló.

L’Innovatossals 2021 el presentarà la periodista d’À Punt Tica Cuesta i el gerent de la Fundació General i director de l’Espaitec Juan Antonio Bertolín. Tindrà visibilitat a través de totes les finestres de la radiotelevisió pública. Consta de dues sessions que tindran lloc el 19 i el 26 d'octubre de 9 a 12 hores en format virtual.

En la primera, participaran Isaac Hernández, country manager de Google Cloud España & Portugal; Alberto del Sol, director de màrqueting i innovació de Vodafone Business; Pedro Marín, responsable de la Unitat de Realitat Virtual, Augmentada i Mixta d'Accenture, i Javier Calpe, design center manager d'Analog Devices.

Després de les ponències hi haurà una taula redona sobre innovació empresarial en què els participants podran intercanviar reflexions amb els ponents.

En la segona sessió, el 26 d'octubre, els intervinents seran Alberto Pinedo, national technology officer de Microsoft; Eduardo Jiménez, responsable de promoció de projectes d'innovació en Iberdrola; Irene Gómez, open innovation director de Telefónica, i Daniel Sánchez, director de producció i innovació de PlayStation Talents, marca global de Sony PlayStation.

Per a participar en Innovatossals 2021 la inscripció és obligatòria i estarà oberta fins al 18 d'octubre per a la primera jornada i fins al 25 d'octubre per a la segona jornada.

També et pot interessar

stats