À Punt Mèdia i la Fundació Oceanogràfic col·laboren per a promocionar la conservació del medi ambient

Les dues entitats han signat hui un acord per a treballar conjuntament en la difusió de la protecció mediambiental durant els pròxims dos anys

Signatura conveni
Alfred Costa (À Punt) i Leocadia García (Fundació Oceanogràfic) / Departament de Comunicació
26 de juliol 2022 - 13:29

À Punt Mèdia i la Fundació Oceanogràfic de la Comunitat Valenciana han firmat un acord de col·laboració per promocionar la protecció del medi ambient i per a la difusió de continguts relacionats amb la preservació de les espècies animals i vegetals.

Entre les accions previstes, À Punt Mèdia i la Fundació Oceanogràfic treballaran en iniciatives destinades a conscienciar en la necessitat de conservar el medi ambient especialment entre el públic infantil i juvenil. Així mateix, les dues parts impulsaran conjuntament programes de divulgació mediambiental i sobre el món marí.

El director general d’À Punt, Alfred Costa, ha assenyalat que “À Punt Mèdia està molt implicada en la defensa del medi ambient, que és una de les grans qüestions que marquen ara mateix l’agenda informativa mundial.”

Leocadia García, directora gerent de la Fundació Oceanogràfic ha apuntat que l’objectiu és “arribar a més gent per a conscienciar de les amenaces que pateix el món marí i tractar d’aportar coneixement conjuntament amb À Punt per tal de generar un canvi d’actitud en el dia a dia en la ciutadania”

À Punt incentivarà la participació dels membres de La Colla en les visites i activitats que organitze l’Oceanogràfic, amb la finalitat de posar en valor l’aposta que fa la Fundació Oceanogràfic per la investigació científica, la defensa i conservació del medi ambient. A més, els membres de La Colla d’À Punt tindran un 10% de descompte en el preu de les entrades i tindran la possibilitat de participar en tallers de biodiversitat i reciclatge de residus.

D’altra banda, les dues entitats podran organitzar jornades, conferències i fòrums de caràcter divulgatiu referits a la protecció dels ecosistemes i la biodiversitat.

“Promoure la biodiversitat i el coneixement de les espècies animals i vegetals és una manera de formar les noves generacions en la consciència ecològica, base de la lluita contra el canvi climàtic”, ha afegit Alfred Costa

Les dues parts, a més, podran cedir-se imatges mútuament de manera gratuïta i la Fundació obrirà les portes de les instal·lacions de l’Oceanogràfic per a la producció de diferents programes informatius i entreteniment dels mitjans públics valencians. 

També et pot interessar

stats