À Punt Mèdia i la Ciutat de les Arts i les Ciències s’alien per a divulgar la ciència i la tecnologia

Els membres de La Colla tindran l’entrada gratuïta a l’Hemisfèric i al Museu, sempre que presenten el carnet i estiguen acompanyats d’un adult. 

Alfred Costa, director general d'À Punt,  i Antonio Torres, director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències
Alfred Costa, director general d'À Punt, i Antonio Torres, director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències / Departament de Comunicació
12 de gener 2023 - 12:45

À Punt Mèdia i la Ciutat de les Arts i les Ciències (CACSA) signen un conveni de col·laboració per a impulsar iniciatives conjuntes de promoció cultural i científica destinades al públic en general però, especialment, a la infància i a la joventut.

El conveni també inclou la possibilitat de coproducció conjunta de programes de divulgació científica i la cobertura per part d’À Punt Mèdia de les accions i els esdeveniments promoguts per CACSA. 

À Punt incentivarà la participació dels membres de La Colla en les visites i activitats que organitze CACSA i els socis de La Colla, d’entre 4 i 12 anys, que presenten el carnet oficial de La Colla d’À Punt tindran les entrades debades a l’Hemisfèric i el Museu de les Ciències. Per a gaudir del descompte, el membre de La Colla haurà d’anar acompanyat d’un adult. Així, cada entrada d’adult donarà dret a la gratuïtat d’un menor.

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha destacat que el conveni actual contempla “la cobertura mediàtica de les activitats de CACSA per part d’À Punt Mèdia, però també la producció d’audiovisuals, la gravació de programes a la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com la promoció de visites dels membres de La Colla entre molts altres projectes”.

Costa ha ressaltat que a partir de la signatura del conveni “À Punt Mèdia i CACSA també col·laboraran en l’organització de jornades, conferències o fòrums de caràcter divulgatiu i educatiu”. A més, CACSA podrà prestar suport en la producció de programes impulsats per À Punt Mèdia.

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, ha expressat la seua satisfacció “per aquest text en què les dues entitats del sector públic de la Generalitat Valenciana formalitzem una aliança per als pròxims dos anys”. Torres ha destacat la importància que té “la col·laboració entre un recinte científic, cultural i d’oci que és una referència imprescindible per als valencians, i un mitjà públic de comunicació que té per objecte, entre altres missions, difondre les fortaleses, activitats i inquietuds de la societat valenciana”.

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències s’ha mostrat especialment satisfet que el conveni de col·laboració amb À Punt permeta que milers de xiquets i xiquetes socis de La Colla puguen accedir gratuïtament al cinema de l’Hemisfèric i al Museu de les Ciències en les condiciones establides en l’acord, que també preveu l’organització conjunta d’activitats de caràcter educatiu i divulgatiu. “La Ciutat de les Arts i les Ciències –ha dit Torres- es va concebre com un espai per a facilitar l’accés als valencians, especialment els més joves, a la ciència, la innovació i la cultura, i amb convenis com aquest complim amb molt de gust aquest objectiu”.

També et pot interessar

stats