À Punt i Lambda col·laboren per a la visibilització de la realitat del col·lectiu LGTB+

Signatura del conveni
Signatura del conveni
23 de juny 2021 - 14:20

À Punt Mèdia signa un conveni amb el col·lectiu LGTB+, LAMBDA, per a col·laborar en iniciatives conjuntes destinades a la visibilitat de la realitat homosexual, trans i bisexual.

Les dos parts col·laboraran per a millorar i promoure la visibilitat de la diversitat d’opcions afectives i sexuals i per la plena normalització de l’homosexualitat, les identitats trans i la bisexualitat, amb el reconeixement dels seus drets a tots els nivells i àmbits.

“La televisió pública te l’obligació de fomentar i divulgar aquestes realitats i donar-li absoluta naturalitat en la nostra programació tant de de un punt de vista informatiu com en el entreteniment.” ha declarat el Director General d’À Punt Mèdia, Alfred Costa.

À Punt serà, a més, mitjà oficial de la Mostra La Ploma, el festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar que organitza el col·lectiu LAMBDA, i donarà cobertura als actes relacionats amb el Dia contra l'LGTB-fòbia a l'Esport o el Dia de la Visibilitat Trans, entre altres.

À Punt també informarà de les activitats organitzades per LAMBDA al voltant del dia de l’Orgull LGTB+, que se celebra el dia 28 de juny i participarà formalment en la manifestació convocada a València.

Juan F. Fernández Hernández, Coordinador General de LAMBDA, ha comentat que “ens hem sentit des del principi molt ben acollits en À Punt i sempre han quan l’hem necessitat”.

Els mitjans públics s’han compromés a acompanyar les informacions sobre agressions a persones LGTB+ amb la inserció del telèfon d’ajuda a víctimes LGTB-fòbia, 900 101 015, que gestiona ORIENTA, l'oficina integral LGTBI de la Generalitat Valenciana.

També et pot interessar

stats