À Punt atorgarà un premi als valors en la MiCe València

Les obres guardonades es publicaran en el web de la plataforma de mitjans públics valencians

Cartell de la novena edició de la MiCe
Cartell de la novena edició de la MiCe / Departament de Comunicació
15 d'octubre 2021 - 13:13

La novena edició de la MiCe (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) de València comença aquesta vesprada amb la gala d’inauguració. La Mostra té el suport d’À Punt Mèdia, que torna a ser el mitjà oficial. 

La gala, conduïda per Nina Baiffer, donarà protagonisme als centres escolars que han continuat amb el treball educatiu audiovisual, malgrat les dificultats ocasionades per la pandèmia. Voro Huertas, director de la mostra, ha volgut destacar que “La MiCe té una capacitat de regeneració infinita gràcies al professorat, que de manera desinteressada dinamitza diferents activitats al llarg de l’any”.

À Punt Mèdia signa un conveni amb l’organització del MiCe, l’objectiu del qual és donar suport a la tasca de fomentar la difusió de la comunicació i la cultura audiovisual i l’intercanvi d’idees entre l’alumnat escolar. En aquesta edició, la plataforma de mitjans públics atorgarà el premi MiCe València - La Colla d’À Punt als valors, un guardó que reconeix una de les produccions fetes en l’àmbit educatiu per l’aportació dels seus valors. “Renovem el conveni de col·laboració amb una iniciativa que promou el valor educatiu de l’audiovisual en la formació dels més joves, no sols com a consumidors, sinó també com a creadors de continguts”, ha declarat el director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa.

Els mitjans públics valencians, a més, faran un seguiment i difondran les activitats relacionades amb la MiCe València, entre les quals destaquen l’estrena del curtmetratge documental Inside MiCe, la mostra per dins, a la seu d’Intersindical a València, el divendres 22, i l’acte de cloenda a la Casa de la Cultura d’Alzira, el dissabte 23 d’octubre. 

Les obres guardonades es publicaran en el web d’À Punt dins l’espai de La Colla. “L’audiovisual ens acompanya en totes les etapes de la vida, i per a les famílies i els docents és una eina important en la formació en valors dels xiquets”, ha afegit Alfred Costa, “i per això els mitjans públics donem suport al MiCE amb la difusió de les seues activitats i l’emissió de les produccions que resulten guardonades.”

També et pot interessar

stats