El Consell de la Ciutadania mostra la seua preocupació per la situació pressupostària de la CVMC

Centre de Producció de Programes a Burjassot
Centre de Producció de Programes a Burjassot / Departament de Comunicació
16 de novembre 2023 - 14:47

El Consell de la Ciutadania manifesta la seua preocupació per la situació pressupostària en què queden els mitjans públics, una vegada conegut el projecte de la llei de pressupostos de la Generalitat per a l’any 2024.

En concret, el Consell de la Ciutadania es posiciona contra la supressió del compromís de la Generalitat d’assumir les majors obligacions tributàries sobrevingudes pels canvis de criteri sobre la legislació de l’IVA, un compromís existent en les dues lleis de pressupostos anteriors. I, a més, afirma que aquesta supressió no es correspon amb un augment pressupostari. 

El Consell de la Ciutadania, òrgan assessor en matèria de programació i continguts de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), refereix que aquesta minoració de facto del pressupost dels mitjans públics afectarà necessàriament la qualitat de la programació d’À Punt i suposarà una manca de disponibilitat pressupostària per a la producció pròpia de la Corporació, però també per a la producció de les empreses productores del sector audiovisual valencià. Tot açò tindrà, de manera evident, un efecte negatiu en el servei públic que es presta a través dels canals d’À Punt, segons afirma en un escrit que Consell de la Ciutadania ha remés al Consell Rector.

També et pot interessar

stats