Comunicat del Consell Rector de la CVMC i de la Direcció General de l’SAMC a la plantilla dels serveis informatius d'À Punt.

07 de setembre 2023 - 12:52

Volem expressar tot el nostre suport a l'equip d'edició del Notícies Migdia en particular i a la plantilla en general després del lamentable incident ocorregut en la redacció. Com correspon a la deontologia professional, la resposta de l'equip va ser garantir els principis de veracitat i d'independència editorial.

Volem subratllar que l'intent d'intimidació s'ha circumscrit a una actuació personal. Insistir que ni la Direcció General, ni la Direcció d’Informatius han rebut cap ingerència, consigna, pressió política ni directa o indirecta, de cap formació política d’anteriors Consells com tampoc de l’actual govern de la Generalitat.

Sobre esta qüestió simplement afegir que tots els professionals d’esta casa treballem amb absoluta independència, bona mostra d’això és el mateix informatiu de dimarts al migdia -quan es va produir este incident- o qualsevol altre. L’objectiu sempre és oferir a l’audiència uns informatius plurals i rigorosos, com així ho certifiquen tots els informes del Consell d’Informatius i del Consell de la Ciutadania.               

La Direcció General, l’endemà dels fets, va activar i aplicar a la treballadora que ha protagonitzat l’esmentat incident la normativa laboral que sanciona la seua actitud, incompatible amb el respecte essencial a la llibertat d'informació.

Burjassot, 7 de setembre de 2023

Consell Rector de la CVMC                                         Direcció general de l’SAMC

També et pot interessar

stats