Clara enfronta els moments més durs de la malaltia, però continua aferrant-se a la vida

Avanç de la pròxima entrega de ‘L’Alqueria Blanca’, diumenge a les 22:10 h

Clara (Vanessa Cano) i Ramón (Alejandro Tous)
Clara (Vanessa Cano) i Ramón (Alejandro Tous) / Departament de Comunicació
23 de novembre 2023 - 12:01

En el pròxim capítol de L’Alqueria Blanca veiem que la salut de Clara no és bona. Tot el món ho sap des de fa temps, però en les últimes setmanes el deteriorament físic és evident. Ara, fins i tot s’ha de desplaçar en cadira de rodes i quasi ja no ix al carrer. Per això, aquesta setmana tindrà l’alegria d’anar d’excursió a un dels paratges més bonics de l’Alqueria Blanca, el toll de Xop, acompanyada de les persones que l’estimen i la cuiden. 

D’altra banda, la situació amb Isabel és ja insuportable per a Xavi, el fill de Blanca, que no sap molt bé si la mestra el vol o prefereix Martí, el seu nóvio de tota la vida, que no sembla el millor partit. Xavi haurà de dir prou si vol saber què passa realment pel cap de la xica que estima.

Qui també està molt preocupada pel seu nóvio és Marta. Ara ja sap per què han detingut Daniel a la frontera amb Gibraltar i no s’ho pot creure. Alfons ja ha viatjat a La Línea de la Concepción per a visitar-lo i ella no sap què fer. 

Mentrestant, Empar i Sento, que ja compten amb els tres testimonis solvents, esperen que el jutge els convoque per a declarar sobre la tutela d’Àngels. Sento, el radiofonista, estrena setmana amb el concurs que ha estat preparant amb Berna i Tonet: “Un pernil per al millor” i la primera col·laboradora del programa és Dora, que ja va triomfar en les ones amb una recepta de cuina pròpia. Això sí, Sento tindrà ara un problema: intentar que Dora calle quan ell ho mane.

Es tranquil·litzarà Marta o se n’anirà a Gibraltar per Daniel? Coneixerem per fi el secret que uneix Isabel a Martí? Servirà l’excursió per a alleugerir la malaltia de Clara i el patiment de Ramon?

Tot açò i molt més, en la pròxima entrega de la sèrie L’Alqueria Blanca diumenge en À Punt a les 22:10 h i a la carta a través de l’enllaç.

https://www.apuntmedia.es/series/alqueria-blanca/

També et pot interessar

stats