Berna Colom, el julivert de tots els guisats

Avanç de L’Alqueria Blanca de diumenge

Berna Colom (Toni Agustí) és el venedor ambulant que acaba d'instal·lar-se a l'Alqueria Blanca
Berna Colom (Toni Agustí) és el venedor ambulant que acaba d'instal·lar-se a l'Alqueria Blanca / Departament de Comunicació
02 de novembre 2023 - 12:18

En la pròxima entrega de L’Alqueria Blanca descobrirem que Berna Colom, el venedor ambulant que acaba d’instal·lar-se al poble, no es conforma a vendre enciclopèdies. La seua visió dels negocis l’ha portat fins a Sento i la seua ràdio. Ha tingut la brillant idea de fer un concurs radiofònic. Amb l’ajuda de Sento i Tonet ja ho tenen quasi tot pensat, fins i tot el nom: “Un pernil per al millor”. Ara només falta saber de què anirà el concurs.

Però Sento té el cap en un altre lloc. Empar i ell encara no han aconseguit tots els testimonis que els fan falta perquè declaren a favor seu per la custòdia d’Àngels. I, a més, Sento ha de comunicar a Blanca que potser una cupletista no és la millor opció de testimoni de cara al jutge. Un consell de Berna Colom serà clau per solucionar el problema de Sento.

D’altra banda, l’amistat entre Blanca i Carme, la infermera que cuida Clara, continua enfortint-se. Xavi està un poc perdut amb els sentiments d’Isabel cap a ell, i els rumors sobre la suposada relació entre Raquel i Robert ja han arribat a la família i, de segur, que prompte els arribaran a ells mateixos.

Com reaccionaran Raquel i Robert sobre els rumors que han escampat les germanes Matoses? Com reaccionarà Dora i, sobretot, Blai, tan afectat per la mort de Diego? Què passarà amb Blanca i Carme, cap a on anirà la seua amistat? Aconseguiran Sento i Empar tots els testimonis que necessiten? I com hauran quedat les fotos que va fer Empar de la inauguració de la Fonteta dels Falcó? Tindrà Berna Colom cap consell a donar al respecte?

Segur que totes aquestes incògnites tenen resposta diumenge en L’Alqueria Blanca a partir de les 22:10 hores i a qualsevol hora en https://www.apuntmedia.es/series/alqueria-blanca/

També et pot interessar

stats