Avanç de capítol de ‘L’Alqueria Blanca’: instantànies de realitat

Empar continua progressant amb l’afició a la fotografia i cada dia més persones volen ajudar Blanca i Carme amb el seu problema amb la justícia

Empar (Elisa Lledó)
Empar (Elisa Lledó) / Departament de Comunicació
04 de març 2024 - 10:38

Després del fracàs de les fotografies de l’acte d’inauguració de la fonteta de Don Miquel, Empar continua progressant gràcies al curs de fotografia que Berna Colom li ha venut. A més, practica amb la càmera que també li ha proporcionat el venedor ambulant afincat a l’Alqueria Blanca. Aquesta setmana s’ha marcat un objectiu per al qual necessita la col·laboració de Sento: vol que li faça de model en un ambient molt natural, fins i tot massa natural per al seu home. Amb tot, si ell no vol participar en la proposta artística, segur que troba un altre voluntari.

A més, Empar té un altre objectiu: vigilar Ferri, com li ha demanat Paqui abans d’anar-se’n a Alcoi per a ajudar en el forn d’uns familiars. I és que la dona sospita de l’acostament que hi ha entre Ferri i Júlia, perquè es passen el dia junts localitzant per a la futura pel·lícula de Berlanga i perquè en el passat hi hagué alguna cosa entre ells.

Empar (Elisa Lledó) junt al seu home, Sento (Óscar Pastor)
Empar (Elisa Lledó) junt al seu home, Sento (Óscar Pastor) / Departament de Comunicació

D'altra banda, dues dones volen ajudar Blanca i Carmen amb aquell problema que tenen amb la justícia per culpa d’un bes que es donaren a la botiga. Una és la pròpia Júlia i l’altra, Raquel, l’alcaldessa, que ha pensat a ajuntar les parts implicades en la denúncia per a tractar de trobar una solució.

Dora ja està recuperada de l’èczema que li va produir la crema que li va vendre Berna —es deu estar fent d’or, aquest home— i aquesta setmana tindrà un altre motiu de patiment: la imatge que el poble tindrà sobre ella per culpa d’un concurs radiofònic i de son pare.

Què dirà per la ràdio el tio Pep que pot molestar tant la seua filla? Serà una bona idea reunir les germanes Matoses amb Blanca i Carme perquè les primeres lleven la denúncia contra la botiguera i la infermera? Aconseguirà Empar unes bones fotos artístiques de Sento o de qui siga? Tranquil·litzarà Paqui sobre les seues sospites o li confirmarà que entre Júlia i Ferri hi ha alguna cosa?

Tot açò i molt més, en els pròxims capítols de L’Alqueria Blanca. Dimarts, 5 de març, a partir de les 22:00 hores i a la carta.

També et pot interessar

stats