‘Atrapa’m si pots’ arriba a 1.000 emissions

La versió diària del popular concurs d’À Punt emet el programa 1.000 dijous que ve

Durant tota la pròxima setmana s’emetran programes especials per a commemorar aquesta fita

Programa 1.000 d'Atrapa'm si pots
Programa 1.000 d'Atrapa'm si pots / Departament de Comunicació
21 de juliol 2023 - 11:43

La versió diària d’Atrapa’m si pots, el concurs més longeu de d’À Punt, fa 1.000 programes el dijous 27 de juliol. A aquesta xifra cal afegir-hi els 171 programes de cap de setmana i la vintena d’especials que s’han emés en horari de màxima audiència. 

A partir de dilluns, 24 de juliol i durant tota la setmana tornen al programa quatre dels sis concursants que participaren en la primera setmana d’emissió del programa: Òscar Escobar (Algemesí), Núria Gómez (Aldaia), Kiko Jover (el Verger), i Nati Bruñó (Alcalà de Xivert). Fàtima i Adrià, els altres dos concursants de les primeres emissions del programa, no han pogut estar presents en esta ocasió, però els podrem recordar en els vídeos que han enviat. Per a completar el quintet de concursants comptem amb Pepe Toni Climent (Busot), que participà en la segona setmana d’emissió. Cinc anys després, els concursants es retroben amb l’audiència per a celebrar l’emissió número 1.000.

Retrobada de concursants en el programa 1.000
Retrobada de concursants en el programa 1.000 / Departament de Comunicació

La història del popular concurs en la televisió d’À Punt va començar l’11 de juny de 2018, un dia després de l’inici de les emissions regulars de la televisió pública valenciana. El concurs diari ha comptat com a presentadors amb alguns dels professionals valencians més reconeguts, com ara Eugeni Alemany, Carolina Ferre i l’actual rostre del programa, Òscar Tramoyeres.

Més de 1.000 concursants, més de 100.000 preguntes formulades, vora 1.200 emissions entre programes diaris, de cap de setmana i especials i vora mig milió d’euros en premis, són algunes de les xifres de l’espai. A més, entre els premis entregats destaca el pot de 52.600 euros que es va entregar el 16 de juny al concursant Martín Civera (Paterna), que és el rècord del programa i d’À Punt,

El concurs Atrapa’m si pots és un format d’èxit que té onze versions diferents en onze televisions autonòmiques espanyoles. La versió valenciana és la quarta que arriba a l’emissió número 1.000 després de les edicions d’ETB2, Aragón TV i IB3.  

També et pot interessar

stats