‘Alta tensió’ estrena sis especials amb famosos dissabte a la nit

Carolina Ferre, Enrique Arce, Pere Aznar i Llum Barrera són els elegits per al primer dels especials del concurs que presenta Nelo Gómez

Els convidats del primer programa especial d'Alta Tensió
Els convidats del primer programa especial d'Alta Tensió / Departament de Comunicació
18 d'abril 2024 - 13:03

Dissabte a les 22:00 h s’emet el primer especial del concurs més electritzant, Alta tensió, presentat per Nelo Gómez.

En cada programa quatre cares conegudes jugaran les quatre primeres rondes, tractant d’endevinar les preguntes d’una sèrie de panells en què una bombeta s’encén si la resposta és correcta i esclata si és incorrecta.

Els dos que més diners acumulen passen a la semifinal. El guanyador serà qui concurse en “el minut diabòlic” pel pot acumulat. Els beneficis del pot final seran solidaris i aniran destinats a l’ONG triada per l’afortunat que supere aquesta prova final.

En el primer especial d’Alta tensió de dissabte concursen la periodista i presentadora Carolina Ferre; Pere Aznar, presentador i còmic; Enrique Arce, actor famós conegut per ser Arturito en La casa de papel, i Llum Barrera, còmica, actriu i presentadora.

Carolina Ferre, Enrique Arce, Pere Aznar i Llum Barrera
Carolina Ferre, Enrique Arce, Pere Aznar i Llum Barrera / Departament de Comunicació

Fele Martínez, Arkano, Marta Belenguer, Jandro o Àlex Blanquer són algunes de les cares que veurem enfrontar-se als panells en els pròxims especials del concurs.

També et pot interessar

stats