À Punt retransmet el Gran Fons Internacional València de ciclisme

La prova ciclista tindrà lloc el 4 de maig amb tres recorreguts de diferents nivells

À Punt sorteja cinc inscripcions gratuïtes per a participar en la prova per la ràdio i les xarxes

De esquerra a dreta: Ricard Cobo (cap d’esports d’À Punt), Alfred Costa (director general d’À Punt) i Javier Castellar (president de Pòdium) I
De esquerra a dreta: Ricard Cobo (cap d’esports d’À Punt), Alfred Costa (director general d’À Punt) i Javier Castellar (president de Pòdium) I
22 d'abril 2024 - 14:10

À Punt i el Club Esportiu Pòdium s’alien de nou per quart any consecutiu per a la promoció i difusió del Gran Fons (GF) València de ciclisme.

La prova ciclista se celebrarà el dissabte 4 de maig amb eixida i meta a la Marina de València. El GF València ofereix tres recorreguts amb diferents nivells de dificultat, 89 km, 148 km i 177 km que recorreran la serra de la Calderona i coronaran ports com l’alt del Segart, Oronet o Chirivilla.

El director general d’À Punt, Alfred Costa, ha destacat que “À Punt fa un pas més en el nostre compromís amb esta prova esportiva i retransmetrem l’esdeveniment per la televisió. Això suposa que milers d’espectadors podran disfrutar de la carrera d’este esport, que tants aficionats té a la Comunitat Valenciana”.

À Punt retransmet el Gran Fons Internacional de manera íntegra: de 9:00 a 12:00 per la televisió i, a partir de les 12:00, la retransmissió continuarà en el web. A més, es realitzarà una cobertura especial de l’esdeveniment a través de la ràdio, el web i les xarxes d’À Punt, que sortejarà cinc inscripcions gratuïtes de la marxa.

Enguany el recorregut de les tres proves és circular, els participants eixiran de manera escalonada de la Marina, es trobaran tots a la Calderona per a tornar de nou, a la zona del port de València on es troba ubicada la meta.

La prova contarà amb la participació estel·lar d’Óscar Freire, tricampió mundial de Fons en carretera, i Javier Gómez Noya, triatleta, cinc vegades campió del món. Els dos juntament amb altres figures esportives participaran en la carrera i compartiran l’experiència amb la resta de participants de 24 països i 38 províncies espanyoles

Per a Javier Castellar, president de Pòdium: “El Gran Fons té l’atractiu especial que és l’únic que se celebra en una ciutat i amb una seguretat que en esta edició estarà reforçada, perquè es tanca al trànsit durant tres hores”.

L’esdeveniment esportiu es completa amb batucades als tres punts d’avituallament previstos i a la meta de la Marina. A més, s’han programat un fum d’activitats per a les famílies com ara teatre, música, titelles, contacontes i sortejos. També s’ofereix una ampla oferta gastronòmica i l’actuació musical de Kiumars Vahedi Quart.

També et pot interessar

stats