À Punt retransmet en directe l’Ofrena de les Fogueres

Divendres i dissabte, des de les 18:30 hores, Ferran Cano serà l’encarregat de narrar un dels actes més emotius de les festes

Una imatge de l'Ofrena de 2023
Una imatge de l'Ofrena de 2023
20 de juny 2024 - 12:18

La radiotelevisió pública autonòmica ha fet un gran desplegament tècnic i humà per a situar-se en el cor de les Fogueres de Sant Joan i retransmetre els principals actes de la festa alacantina.

Demà, divendres 21, i dissabte 22, des de les 18:30 hores, À Punt retransmetrà l’Ofrena de Flors d’Alacant, la més antiga d’Espanya.

Divendres tancaran la desfilada la bellesa del foc infantil d'Alacant 2024, Martina Lloret Rocamora, i les seues dames d'honor i dissabte, serà el torn de la bellesa del foc d’Alacant 2024, Alba Muñoz Navarro, i les seues dames d’honor.

Els espectadors d’À Punt podran viure en directe la creació del tapís floral en la façana de la catedral de Sant Nicolau, que quedarà exposat al públic durant totes les festes. Tots els participants podran buscar-se després en els vídeos publicats en el web d’À Punt mentre desfilen davant de la Mare de Déu del Remei.

Les Fogueres, protagonistes dels informatius

Demà divendres 21, Les notícies del matí, amb Clara Castelló al capdavant, es trasllada a Alacant per a emetre en directe el programa des de la Foguera Diputació-Renfe, guanyadora de l'any passat.

I el dia de Sant Joan l’NTC migdia realitzarà un gran desplegament tècnic per a realitzar en directe l’informatiu conduït per Marta Ventura des de la terrassa del Casino Mediterráneo d’Alacant.

A més, cada dia a partir de les 13:30 h l’ambient de les mascletaes es pot  seguir tant per la televisió, amb Ferran Cano i Berta Báidez, com per la ràdio, amb José Coloma.  

La resta dels informatius, el NTC Migdia i el NTC Nit connectaran amb la periodista Montse Català, que traslladarà des del cor de les Fogueres  als espectadors tota la informació festera en honor a Sant Joan.

També et pot interessar

stats