À Punt ofereix en directe la Cremà de la foguera Florida-Portatge, primer premi de la Secció Especial 2024

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu
23 de juny 2024 - 09:22

Dilluns, dia de Sant Joan À Punt ofereix en directe la nit més màgica d’Alacant. Des de les 21:45 hores, Ferran Cano i Berta Báidez estaran a l’Ajuntament de la ciutat per a narrar la cremà de la foguera de la ciutat, i Gemma Juan i Joan Espinosa ens contaran la cremà de la foguera guanyadora del primer premi de la Secció Especial, Florida-Portatge

 

També podem seguir a À Punt com es dispara la gran palmera de focs artificials que marca l’inici a la nit de la Cremà des del mític Benacantil.

 

Per a narrar l’última nit de les fogueres, À Punt ha preparat un gran desplegament tècnic i humà que inclou dos drons, dos unitats mòbils i més de 60 professionals. També comptem amb set reporters repartits a la ciutat d’Alacant, Sant Joan d’Alacant, Torrevella (Baix Segura), Guardamar del Segura i Xàbia (Marina Alta). Ells seran els encarregats de traslladar-nos en directe l’ambient de la nit més especial d’Alacant, la nit que tanca la setmana gran de festes.

 

I també el dia de Sant Joan, NTC migdia farà un gran desplegament tècnic per a realitzar en directe l’informatiu conduït per Marta Ventura. La cita diària amb les notícies més importants de la jornada s’ofereix en esta ocasió des de la terrassa del Casino Mediterráneo d’Alacant.

 

També et pot interessar

stats