À Punt és el mitjà oficial del MIM de Sueca per cinqué any consecutiu

La 33a Mostra Internacional de Mim de Sueca se celebrarà del 13 al 17 de setembre

Els programes Pròxima parada, Podríem fer-ho millor i les xarxes socials d’À Punt regalaran entrades per als diferents espectacles

Moment de la performance Passagem
Moment de la performance Passagem
11 de setembre 2023 - 10:04

Totes les finestres d’À Punt Mèdia informaran dels espectacles de la 33a edició de la Mostra Internacional de Mim (MIM) de Sueca. El tret d’eixida d’aquesta edició serà el dimecres vinent, 13 de setembre. Sota el lema "Indisciplina" el MIM ofereix una ampla programació amb 60 representacions i activitats.

Ángeles González, directora artística de la mostra, destaca que el lema d’enguany "Indisciplina" tracta d’exhortar l’espectador: “No etiquetes, trenca la norma, abraça la hibridació i el risc. Deixa’t portar per creacions fetes de cossos, gestos i moviment”.

El festival dona cabuda a discursos contemporanis, integradors, universals, cohesionadors i crítics, sense perdre de vista les peces més festives i d'entreteniment de qualitat. Així, la trobada es fonamenta en els conceptes d'indisciplina, intervenció del paisatge urbà, aposta per estrenes valencianes, l’impuls a projectes integradors i ofereix una major quantitat de programació divendres i dissabte per a donar cabuda a més espectadors que se citen a Sueca el cap de setmana.

À Punt és, com ja és habitual, el mitjà de comunicació oficial del MIM, i informarà i promocionarà els espectacles en totes les xarxes socials, en els espais informatius i els magazins tant de ràdio com de televisió. Per a Alfred Costa, director general d’À Punt, “la Mostra Internacional de Mim de Sueca arriba a l’edició 33 convertida en un referent de les arts escèniques. I els mitjans públics valencians renovem el nostre compromís de suport a aquesta fita del calendari cultural valencià, d’acord amb el nostre compromís de promoure la qualitat i diversitat de l’oferta cultural dels nostres pobles i ciutats".

La Mostra Internacional de Mim de Sueca està dedicada específicament a exhibir espectacles de teatre de sala i de carrer en els quals la gestualitat, el cos i el moviment dels intèrprets són el principal element artístic de l’espectacle. El MIM és un dels festivals del gest més importants de l’estat espanyol. 

Per a Ángeles González, enguany es buscarà crear "carrers plens d’interacció i espectacles que desperten sensacions".

Les entrades ja estan a la venda en la pàgina web del festival. Però cal estar atent a les xarxes socials d’À Punt i els programes de ràdio Pròxima parada i Podríem fer-ho millor perquè se sortejaran 20 entrades dobles per a assistir a les diferents representacions del MIM.

Participa en el sorteig fins al dimarts a les 12:00 h

Deixa els teus comentaris en aquesta publicació en la xarxa d'Instagram d'À Punt Mèdia abans de dimarts a les 12:00 h del migdia.

També et pot interessar

stats