À Punt inicia un nou cicle de pel·lícules amb la guardonada ‘Vasil’ dijous a la nit

Les pel·lícules, participades per À Punt, han tingut una molt bona acollida en festivals i entre el públic i s'emeten ara cada dijous a les 22:00 hores

Karra Elejalde i  Ivan Barnev protagonitzen Vasil
Karra Elejalde i Ivan Barnev protagonitzen Vasil / Departament de Comunicació
11 de gener 2024 - 14:46

La televisió pública inicia un nou cicle de pel·lícules participades per À Punt per al prime time dels dijous. Es tracta de pel·lícules fruit de l’aposta ferma de la cadena per fer costat a la producció audiovisual valenciana. Moltes han recollit premis en diversos festivals nacionals i internacionals.

Inaugura el cicle, hui a les 22:00 hores, la premiada Vasil, dirigida per Avelina Prats i protagonitzada per Karra Elejalde i Ivan Barnev. En Vasil, un arquitecte jubilat accepta que un immigrant búlgar passe les nits al seu sofà una temporada. És un sense sostre, però és un número u jugant al bridge i als escacs. Aquest film es va fer amb sis guardons als sisens Premis Berlanga: millor pel·lícula, millor direcció, millor guió, millor música original, millor so i millor actriu de repartiment per a Susi Sánchez. A més també va estar nominada a guanyar l'Espiga de Oro a millor pel·lícula a la Semana del Cine de Valladolid i els dos actors protagonistes, Karra Elejalde i Ivan Barnev, van aconseguir el premi a millor actor ex aequo.

En les pròximes setmanes s’emetran Toscana, dirigida i protagonitzada per Pau Durà al costat de Malena Alterio; Llenos de gracia, dirigida per Roberto Bueso, amb les actrius Carmen Machi i Paula Usero; Visitant, rodada a Puçol i dirigida per Alberto Evangelio, és un film peculiar que conjuga els gèneres de ciència-ficció i suspens, entre altres.

També et pot interessar

stats