À Punt estrena este diumenge el concurs diari ‘A la saca’

Presentat per l’humorista Eugeni Alemany, és la proposta d’entreteniment de la cadena valenciana per a les nits de l’estiu

Eugeni Alemany presenta el nou concurs d'À Punt
Eugeni Alemany presenta el nou concurs d'À Punt
17 de juny 2024 - 10:13

Este diumenge 23 de juny À Punt estrena A la saca, el concurs on es posen en joc 20.000 euros cada setmana. Presentat per l’humorista Eugeni Alemany, arriba a les nits de la cadena autonòmica per a entretindre espectadors de totes les edats. 

A la saca s’emetrà a les 21:45 hores, després del NTC nit, de dilluns a divendres. Cada setmana, 20.000 euros repartits en cent saques de diners passaran per la cinta transportadora del programa. Elegir la saca amb la resposta correcta o fallar pot fer que el concursant guanye molt o ho perda tot en un instant.

És un concurs d’alt risc que posa a prova l'agilitat mental i la intuïció dels concursants per a triar la bossa que conté la resposta que val una fortuna, o que permet robar els diners al veí… o, si t'equivoques, regalar a un company tot o part de l'acumulat, o fins i tot caure en fallida. El risc va in crescendo en cada fase i tot pot passar fins que l'última saca apareix.

A la saca és un format que ha triomfat en la BBC del Regne Unit i que ara oferirà À Punt amb la col·laboració de València Imagina Televisió (The Mediapro Studio).

També et pot interessar

stats