À Punt entrevista els candidats de les eleccions europees

Les entrevistes comencen este dilluns a les 20:30 per la televisió, la ràdio i el web d’À Punt

Les entrevistes comencen hui a  les 20:30 per la televisió, la ràdio i el web d’À Punt
Les entrevistes comencen hui a les 20:30 per la televisió, la ràdio i el web d’À Punt
27 de maig 2024 - 13:50

À Punt, amb motiu de les eleccions europees, prepara una sèrie d’entrevistes als candidats valencians que tindran lloc de dilluns a dijous a les 20:30 hores.

La periodista Marta Ventura serà l’encarregada de conduir estes entrevistes amb els candidats dels principals partits en uns espais electorals que s’emetran de manera simultània per la televisió, la ràdio i el web d’À Punt.

L’ordre de les entrevistes està marcat per la representació obtinguda en les anteriors eleccions europees. Comença pel partit que menys representació va obtindre i acaba amb el que va aconseguir més diputats al Parlament Europeu. Este és l’orde:  

  • Dilluns 27 de maig: María Teresa Pérez (Podem)
  • Dimarts 28 de maig: María de los Llanos Massó (Vox)
  • Dimecres 29 de maig: Mamen Peris (Ciutadans)
  • Dijous 30 de maig: Vicent Marzà (Sumar-Compromís)
  • Dilluns 3 de juny: Marian Cano (PP)
  • Dimarts 4 de juny: Sandra Gómez (PSOE)

Els candidats tindran l’oportunitat d’explicar en la radiotelevisió pública valenciana el programa electoral del partit que representen i de respondre a les qüestions que estan marcant el debat europeu, des d’una perspectiva valenciana.

Els serveis informatius d’À Punt cobriran la campanya electoral en els informatius de la televisió i la ràdio i en el web.  

La cobertura informativa es completarà, el diumenge 9 de juny, amb un programa especial de seguiment de la jornada electoral, que s’emetrà simultàniament en la televisió i la ràdio per a oferir en directe els resultats dels comicis.

També et pot interessar

stats