À Punt emet diumenge la final del ‘FesTalent 2,’ el concurs d’artistes per a xiquets i xiquetes

Berta Báidez presenta la gala final del concurs des de l’Auditori de Torrent, on els deu finalistes actuaran enfront del jurat, compost per Sole Giménez, Sergio Alcover i Sandra Cervera

Final del Festalent2
Final del Festalent2
14 de juny 2024 - 13:43

Este diumenge a les 22:00 h arriba la gran final de la segona edició del FesTalent  a À Punt. Els deu finalistes actuen a l’auditori de Torrent en una gala presentada per Berta Báidez.

Els membres del jurat, compost per la cantant i compositora Sole Giménez, el ballarí i coreògraf Sergio Alcover i l’actriu i cantant Sandra Cervera, seran els encarregats de lliurar els premis del FesTalent 2. El guanyador d’esta segona edició s’emportarà una beca de 1.500 euros per a continuar la seua formació musical. El segon premi està dotat amb una beca de 500 euros i a més es lliurarà el Premi Butoni per a dos dels finalistes, que participaran en la gravació de la cançó i el videoclip especial de l’estiu de DJ Butoni.

Esteve Tortosa i Marina Bolea són els coaches que han treballat braç a braç amb els finalistes del FesTalent 2, el concurs d'À Punt i La Colla que busca les millors propostes d'artistes entre 6 i 14 anys. Al febrer se celebraren els càstings presencials d’on van eixir les deu propostes finalistes de les 150 candidatures. Des d’eixe moment els coaches han estat preparant l’actuació final i la gravació d’un videoclip. Tot el procés, des dels càstings, la preparació i la gravació del videoclip, s’ha pogut seguir en el web i les xarxes socials de La Colla.

A més, en la gala actuarà Béty Dumitru, finalista de La Voz Kids, i en acabar la gala, À Punt retransmet al concert per a instituts Com Sona l’ESO.

També et pot interessar

stats