À Punt, al cor de les Falles

A partir de divendres, 1 de març, À Punt retransmet en directe des de la plaça de l’Ajuntament de València totes les mascletaes per la televisió, la ràdio i el web

Diumenge, 3 de març, es podrà seguir la Crida en directe per la televisió d'À Punt, les apps mòbils i de smart TV i enguany també per YouTube

Les Torres dels Serrans durant la Crida en una imatge d'arxiu
Les Torres dels Serrans durant la Crida en una imatge d'arxiu / Departament de Comunicació
28 de febrer 2024 - 15:17

Després d’una setmana d’incertesa al voltant del calendari faller, ja s’ha aclarit com quedarà la nova programació de les festes.

La Crida, l’acte que tradicionalment inaugura les festes tindrà lloc diumenge, 3 de març. A partir de les 19:00 hores, es podrà seguir l’acte en directe per la televisió d'À Punt, per les nostres apps mòbils i de smart TV i, com a novetat enguany, també a través de YouTube. Des de les Torres dels Serrans de València, Maria Estela Arlandis i Marina García, fallera major i fallera major infantil de València 2024, conviden la població a unir-se a la festa. Ferran Cano serà l’encarregat de retransmetre el tradicional acte acompanyat de Marina Civera, fallera major de València del 2019.

I el divendres dia 1 de març, tindrà lloc la primera mascletà de les Falles 2024. A partir de les 13:15 h, des del set d’À Punt, Àlex Blanquer i Ferran Cano, amb la pirotècnica Reyes Martí seran els encarregats d’apropar les mascletaes a través de la televisió i el web d’À Punt. Per a transmetre tota l’emoció de la pólvora des de la plaça de l’Ajuntament de València fins a totes les cases, comptarem també amb Berta Báidez a peu de la mascletà i Carles Navarro, al balcó de l'Ajuntament de València amb les autoritats.

Després de l'èxit de l'any passat, torna Valora les mascletaes. Una oportunitat de convertir-se en jurat, com Reyes Martí, de les mascletaes que emet cada dia la televisió valenciana, À Punt. Cada dia el públic podrà valorar la mascletà d’un a cinc aplaudiments des del web o també entrant en el QR que apareixerà en pantalla o des de la plaça de l’Ajuntament, mitjançant el QR gegant instal·lat a la unitat mòbil d’À Punt. A més també es podrà accedir en el mateix web al rànquing de les mascletaes i compartir-ne la valoració en xarxes.

També et pot interessar

stats