À Punt convoca la tercera edició dels premis a les gaiates

El termini per a presentar una gaiata al concurs d’À Punt finalitza el 27 de febrer

El jurat d'À Punt valorarà in situ les gaiates monumentals i infantils el dilluns 4 de març en l'acte d'Encesa de Gaiates

Premis à Punt a les gaiates
Premis à Punt a les gaiates / Departament de Comunicació
19 de febrer 2024 - 13:39

À Punt convoca la tercera edició dels Premis À Punt en la Magdalena, que tenen com a objecte guardonar la gaiata gran que presente la millor il·luminació.           

El jurat visitarà les gaiates el dilluns 4 de març i valorarà l’originalitat de l’estructura i del plantejament de la il·luminació. 

À Punt concedirà un primer premi de 1.000 euros, un segon premi de 750 euros i un tercer premi de 500 euros. També hi haurà un premi especial del públic, que es votarà a través del web d’À Punt, amb un import de 500 euros. Els guardonats rebran un estendard de record i podran participar en un reportatge en un dels programes o informatius d’À Punt.

Les comissions gaiateres podran presentar al concurs qualsevol projecte de gaiata que complisca les bases de participació del Patronat Municipal de les Festes de Castelló de la Plana. En tot cas, els projectes de les gaiates hauran de ser inèdits.

Premis La Colla Magdalena 2024

Els Premis La Colla d’À Punt en la Magdalena tenen com a objecte guardonar la gaiata infantil que presente la millor il·luminació.

Els guanyadors rebran pel primer premi un import de 750 euros; pel segon premi, 500 euros, i el tercer premi rebrà 250 euros. El premi del públic, votat en el web d’À Punt, tindrà un import de 500 euros. Tots els guanyadors també rebran un estendard de record i podran participar en un reportatge d’À Punt.

El termini per a participar en aquest concurs conclourà a les 14:00 hores del 27 de febrer de 2024.

Les bases del concurs de gaiates i el formulari d’inscripció es troben publicades en el web d’À Punt.

També et pot interessar

stats