À Punt convoca la quarta edició dels premis a les falles

El 10 de març finalitza el termini d’inscripció que enguany, com a novetat, permet la participació de falles grans i infantils de tota la Comunitat Valenciana

El públic decidirà, amb els seus vots, les falles guanyadores

Àlex Blanquer i Ferran Cano anunciaran els monuments guanyadors en el programa especial de Falles de la televisió

Premis À Punt
Premis À Punt / Departament de Comunicació
19 de febrer 2024 - 13:27

À Punt convoca la quarta edició dels Premis À Punt a les Falles, que tenen com a objecte guardonar la falla que presente una millor crítica d’À Punt.

Les comissions falleres inscrites podran presentar al concurs qualsevol projecte de falla, amb total llibertat de plantejament i realització, sempre que faça referència a algun contingut d’À Punt (programa, presentador/a, sèrie, entre d’altres). En tot cas, els projectes presentats hauran de ser inèdits.

À Punt concedirà tres premis, guardonats amb un import de 1.000, 750 i 500 euros respectivament, a més un estendard amb menció de la concessió del Premi À Punt (1r, 2n, 3r) i la participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt.

Premis La Colla per a les falles infantils

Els Premis La Colla a les Falles tenen com a objecte la promoció dels drets i els valors de la infantesa recollits en la Carta de valors d’À Punt. La Colla és el conjunt de personatges dels programes infantils d’À Punt. Enguany per a participar-hi, la proposta ha d’incloure algun ninot o escena amb referència a À Punt.

També per a les falles infantils es concediran tres premis, guardonats amb un import de 750, 500 i 250 euros respectivament, més un estendard amb menció de la concessió del Premi À Punt (1r, 2n, 3r) i la participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt.

Les bases amb tots els requisits i el formulari d’inscripció es pot consultar en el web. El termini per a formalitzar les sol·licituds de participació en el concurs conclourà a les 14:00 hores del 10 de març de 2024.

El públic podrà votar des del web d’À Punt els projectes de falla presentats. Les falles grans es votaran a partir de les 10:00 hores del dia 16 de març fins a les 10:00 hores del dia 18. Pel que fa a les infantils, les votacions estaran obertes des del 15 fins al dia 17 de març.

Les tres falles amb més puntuació aconseguiran el 1r, 2n i 3r premi de la convocatòria.

Els resultats es faran públics en directe durant l’emissió del programa especial de Falles de la televisió d’À Punt presentat per Ferran Cano i Àlex Blanquer.

També et pot interessar

stats