À Punt busca continguts de pòdcast

S'obri el termini per a participar en el desenvolupament de continguts sonors per a la producció radiofònica, consulta els requisits per a participar-hi

La ràdio À Punt complirà 5 anys el pròxim 11 de desembre
Un micròfon als estudis de ràdio d'À Punt / À Punt
30 de març 2023 - 09:57

À Punt Mèdia fa una crida al sector audiovisual perquè presente propostes per a la producció de continguts sonors per al consum sota demanda.

Els projectes de pòdcast han de reunir les següents condicions:

  • Ser produccions seriades amb una durada màxima de 56 minuts per episodi
  • Estar concebuts per a emetre’s principalment a les plataformes digitals
  • Els continguts poden ser de ficció, de no ficció/documental, conversacional, de divulgació, comèdia, entreteniment, estil de vida, gastronomia o cultura.

À Punt Mèdia valorarà les propostes basant-se en els criteris de qualitat de les propostes, la viabilitat econòmica, la sostenibilitat del projecte a llarg termini, la presència de professionals valencians en els equips i l’adequació del format al llibre d’estil d’À Punt Mèdia.

Com participar-hi?

Les propostes es poden lliurar a la Finestra única de projectes audiovisuals, bé per correu postal o missatger (Polígon Accés Ademús s/n.46100 Burjassot) o per correu electrònic (continguts@cvmc.es).

Amb aquesta convocatòria, À Punt Mèdia reforça la seua aposta pel contingut sonor de qualitat destinat al consum a la carta. 

També et pot interessar

stats