À Punt aposta pel futbol valencià patrocinant les seleccions de totes les categories i les dos principals lligues autonòmiques

Ricard Cobo,  cap d'esports d'À Punt, MèdiaMiquel Francés, president de la CVMC, Salvador Gomar, president de la FFCV i Alfred Costa, director general d'À Punt (d'esquerra a dreta)
Ricard Cobo, cap d'esports d'À Punt, Mèdia; Miquel Francés, president de la CVMC; Salvador Gomar, president de la FFCV, i Alfred Costa, director general d'À Punt (d'esquerra a dreta) / Departament de Comunicació
25 de setembre 2023 - 11:46

À Punt ha renovat hui el compromís promocional amb la Federació Valenciana de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) per a les dos pròximes temporades.

La televisió pública i la FFCV han arribat a un nou acord, mitjançant el qual À Punt continuarà sent un dels principals patrocinadors de la Federació i posarà nom a les principals lligues valencianes: La Lliga À Punt Comunitat i la Lliga A Punt Valenta.

A més, la marca À Punt també estarà visible a l’autobús oficial, als balons de la FFCCV i a les samarretes tant dels àrbitres com dels jugadors i jugadores de les seleccions de futbol de la Comunitat Valenciana en totes les seues categories. L’acord inclou també la presència de la cadena pública en totes les plataformes digitals de l’entitat i en el material audiovisual que genere la FFCV, així com, en tota la cartelleria, els fullets, les gales i altres esdeveniments organitzats per la Federació.

À Punt és ja un dels principals patrocinadors de la FFCV
À Punt és ja un dels principals patrocinadors de la FFCV / Departament de Comunicació

Alfred Costa, director general de la cadena pública, ha valorat molt positivament el retorn que ha tingut per a À Punt aquesta inversió durant l’últim any i per això “ara ampliem  el patrocini, ja que considerem la Federació com a un soci estratègic dins del pla d’expansió que estem executant de la nostra marca”. Amb 113.445 federats i federades aquesta entitat esportiva és la més nombrosa de la Comunitat Valenciana i “per això treballem conjuntament per tal de promocionar i fer més visible l'esforç de jugadors i jugadores de futbol de totes les edats a la Comunitat Valenciana”, ha afegit Costa.

Per la seua part, el president de la Federació, Salvador Gomar, ha indicat que “Anem de la mà amb À Punt per a donar a conéixer el millor futbol de la Comunitat Valenciana, que és la Lliga À Punt Comunitat, i donar-li una espenta per tal d’aconseguir que aquesta lliga siga conegudaen tota Espanya.”.

Gràcies a este acord, À Punt podrà també retransmetre els partits de les seleccions valencianes de futbol quan la FFCV tinga els drets de retransmissió.

També et pot interessar

stats