La sorprenent reacció de Hu Zhao en trobar-se amb una veïna d'origen coreà a Xelva

El presentador xinés de Xino xano s'ha enfrontat a un dels moments personals més emotius del programa que presenta, en trobar-se amb una asiàtica amb el mateix cognom

Emotiva sorpresa per a Hu Zhao al barri jueu de Xelva / À Punt Mèdia
29 de juliol 2022 - 08:00

Xelva ha donat al presentador de Xino xano una de les sorpreses més emotives que s'ha emportat el ciutadà xinés establit a València. Hu, de la mà de Paco –el conserge del grup escolar Virgen del Remedio– es disposava a endinsar-se en el barri jueu de Xelva quan de sobte s'han trobat amb una veïna del poble, Cindy.

Cindy és una dona coreana, casada amb un basc i que viu amb la seua família en aquesta població de l'interior de la comarca dels Serrans. En creuar-se amb ella, Paco li l'ha presentada i ella li ha contat per què viu a Xelva: "Visc a Xelva perquè és un paradís". La veïna ràpidament ha captat l'atenció de Hu, que ha continuat fent-li preguntes. El xinés volia saber com ella aconsegueix cuinar el menjar coreà, al que Cindy li ha respost que a Xelva "venen de tot, salsa de soja, el miso, de tot...".

I ha sigut quan Paco li ha volgut dir, a Hu, el nom sencer dels fills de Cindy: Telmo García Zhao i Dani García Zhao. I quan Paco ha pronunciat el segon congnom 'cho' Hu ha alçat l'orella: "Cho, ha repetit el xinés? I com s'escriu 'cho' en caràcters (xinesos)", li ha preguntat a Cindy.

Hu crida emocionat quan sap que està amb una persona amb el seu mateix cognom
Hu crida emocionat quan sap que està amb una persona amb el seu mateix cognom / À Punt Mèdia

I quan Cindy ha dibuixat en l'aire la grafia del seu cognom, Hu ha començat a cridar: "No pot ser!!! És el meu cognom!"  "Zhao, Zhao... família, família... ", li ha dit el també asiàtic a la veïna coreana de Xelva. Tot, davant la sorpresa pel moment inesperat de Paco, el conserge. A qui Hu mira i li diu molt excitat: "Té el mateix cognom que jo".

Per a poder estar segur, Hu li demana a Cindy que s'escriga a la mà el seu cognom; i ell sense mirar el que ella escriu fa el mateix. I el resultat causa gran sorpresa als dos. I les raons les explica, a Paco, Hu.

Hu i la veïna coreana de Xelva tenen el mateix cognom
Hu i la veïna coreana de Xelva tenen el mateix cognom / À punt Mèdia

"A Corea no són moltes les persones amb aquest cognom. Sols són unes 8.000 persones". "El món ens connecta d'alguna manera" li ha dit Cindy a Hu. Mentrestant, Hu explica a Paco que "per als asiàtics coincidir en el cognom és molt important. És com el teu ADN. I és més difícil (que passe) que et toque la Grossa de la loteria". Hu que no dona crèdit al que li ha passat a Xelva reconeix que per un moment ha sigut com tornar a casa.

Hu mira la seua nova ''cosina''
Hu mira la seua nova ''cosina'' / À Punt Mèdia
Hu i la veïna coreana de Xelva parlen amb Paco
Hu i la veïna coreana de Xelva parlen amb Paco / À Punt Mèdia

També et pot interessar

stats